Hodnocení prodejce: Liuc
Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(653)
(0)
(11)
Zboží vypadá skvěle. Překvapila mě komunikace po dodání zboží, při řešení nesrovnalostí :(
23.9.2019 | sakura.j
 
Remeslne cista krasna prace.
12.4.2018 | ZICHR
Děkujeme za vřelé hodnocení jen tedy nerozumíme neutrálnímu " statusu ".
Krásný den!
L + OK
šatky jsou fajn
7.12.2017 | monvodi
Velmi děkuji za vstřícné jednání a vyhotovení kabely 2v1 na přání, je to krásný designový kousek, ale bohužel v jistých detailech je pro mě lehce nepraktický.
9.2.2017 | Just Whistle
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Vyšli jsme vstříc požadavkům s respektem k Vašemu rozhonutí, snad i tak ruxak či kabela poslouží .) Děkujeme! L + OK
bunda je krasna je tenši než jsem čekala nemyslim že zvladne tuhší zimu ale nevadí bude na podzim, kabelka je skvělá , sukne taky , dekuji
3.11.2016 | Janauggla
Dobrý den,děkujeme za milé hodnocení, bohužel netušíme, jaká podšívka byla zvolena, každopádně hranice pocitu chladu máme každý jinde, ovšem nejteplejší nabízená (beránková) by měla aspoň v městské zimě a případně s mikinou dobře posloužit.) Nechť se nosí! L + OK
ano, náprava byla nabídnuta a z mé strany nevyužita.
22.9.2016 | JarLucka
Batoh je pěkně provedený, líbí se mi i kvalita zpracování. Bohužel ale, když je jen trošku plnější, nedá se zapnout druk.
8.9.2016 | petramariejan
Dobrý den, inu ruxak je koncipován do avizovaných 2,5 kilogramů a tedy je vhodné jej nepřeplňovat resp. naplnit jej tak, aby šel druk dopnout :)
děkuji za rychlý obchudek
8.2.2016 | hejduckaj
díky
28.1.2016 | shivariva
Postupovali jsme ve Vašem případě maximálně vstřícně(po přijetí platby jsme obratem odeslali sukni, netušíce, že chcete sukni vyrobit dle vlastních, do odeslání zboží nezaslaných, rozměrů. Zboží bylo možně vrátit a znovuvyrobit dle přání)Sukně do dnes nedorazila. Neutrální díky nás opravdu mrzí.
Oblecky jsem musela jeste trochu upravit, ale jinak originalni a hezke...
4.7.2013 | olivoilova
Dobré dopoledne,

a co konkrétně jste upravovala, případně proč jste nás o úpravě neinformovala, že bychom nápravu sjednali přímo my a vyšli si tím pádem vstříc?

Díky!

S pozdravem,

L + OK
tričko vypadá hezky, ale asi si při balení nikdo nevšiml, že dlouho viselo dlouho na ramínku. Triko má zažloutlá ramena a krk. Jelikož je bílé, tak je to teda vidět hodně. Nechápu, že sem si toho všimla až já a to už při rozbalování
9.11.2011 | Semtele
1/1
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--