Hodnocení prodejce: DadaJaga
Hodnocení prodejce: DadaJaga
Nejkrásnější výrobek, jaký jsem dosud na Fléru koupila, všem doporučuji aspoň nahlédnutí do obchodu, i když realita je ještě mnohokrát lepší. Děkuji...
13.12.2018 • orpington
jsem nadšená! Děkuji za skvělý přístup :)
23.9.2017 • bednaluca• hodnocení starší než 5 let
miluju ty náramky <3
16.9.2017 • jitkabubu• hodnocení starší než 5 let
Naprosto skvělé náramky, fajn jednání i rychlé dodání. ´=)) Velmi ráda DOPORUČUJI (!)
17.12.2016 • VauVau Gallery• hodnocení starší než 5 let
Milé jednání, ...krásné tvoření ! .. Velice děkuji - krásná sada dárečků. Výborná domluva i rychlé dodání. :O) Ráda DOPORUČUJI všem (!)
26.8.2016 • VauVau Gallery• hodnocení starší než 5 let
Obchod i zboží na 1*!
7.8.2014 • geofyzik• hodnocení starší než 5 let
Naprosto dokonalý nákup. Jak jinak, že? Děkuji moc mojí "dvorní dodavatelce" a skvělé "babě". Kdo nakoupí, neprohloupí, věřte mi!!!
6.6.2014 • Gabriela_2• hodnocení starší než 5 let
moc hezké, obdarovaná osoba byla nadšená :)
28.5.2014 • Yankaa21• hodnocení starší než 5 let
Balíček dorazil bleskovou rychlostí. Šperk je ještě krásnější než jsem si představovala. Těším se, až se mnou půjde dneska do práce. Dodáno v krásné dárkové krabičce. Moc děkuji a doporučuji!PS děkuji za dáreček
11.3.2014 • RomankaH• hodnocení starší než 5 let
Naprosto precizní prácička, skvělá komunikace, moc děkuji a vřele doporučuji
29.1.2014 • Santanica666• hodnocení starší než 5 let
Extrémní spokojenost. Nadzvuková rychlost, dokonalý design, precizní provedení. Se zaklínačským náramkem se cítím okamžitě líp!!! Děkuji (i za čokoládu :)
23.1.2014 • ujházy• hodnocení starší než 5 let
Krásný vánoční dárek.
14.12.2013 • parga• hodnocení starší než 5 let
Velmi milý přístup a ochota splnit jakékoliv přání, a to i když si člověk vymýšlí tak jako já :-) Moc děkuji - náramek předčil všechna očekávání!
10.12.2013 • NemlichTotéž• hodnocení starší než 5 let
Krásné a precizní šperky od báječné prodejkyně, součástí balíčku je milá komunikace rychlé dodání a dárkové balení!
6.11.2013 • iRuli• hodnocení starší než 5 let
+další 2 ks
Před chvílí jsem si vyzvedla zboží z pošty. Jsem nadmíru spokojená a určitě přijdu zas;)
30.10.2013 • Janulela• hodnocení starší než 5 let
Na živo ještě krásnější než na fotografii. Velmi ochotná a vstřícná prodávající. Co dodat? Děkuji! :)
16.10.2013 • MeAndYou• hodnocení starší než 5 let
Mohu jen doporučit :-)
3.10.2013 • Jeanie• hodnocení starší než 5 let
Skvělý náramek, bezproblémová a milá domluva. Rozhodně se do tohoto krámku ještě někdy vrátím. :)
30.9.2013 • Šewany• hodnocení starší než 5 let
Jako vždy nádherná a precizní práce, vše je dokonalé moc děkuji a rozhodně doporučuji!
18.9.2013 • iRuli• hodnocení starší než 5 let
vše bylo v pořádku paní je velice hodná
31.7.2013 • marinola• hodnocení starší než 5 let
1/5
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--