Hodnocení prodejce: jitkamarieanna
Hodnocení prodejce: jitkamarieanna
Rychlé dodání,vše v pořádku,pěkné :).
16.2.2022 • Bonková
Velmi precizní a krásná práce. Perfektně zabaleno, obratem zasláno. Děkuji.
20.5.2019 • lada12
Skvělý produkt, rychlé odeslání, DOPORUČUJI!!
7.5.2018 • tacosestará
Dekuji za rychle vyrizeni, svetrik je moc pekny
3.10.2017 • Wenglorzova• hodnocení starší než 5 let
Děkuji za super rychlý obchůdek, velkou vstřícnost a bezvadnou komunikaci, paráda, díky moc :)
8.3.2017 • jídlo doplňky panenky• hodnocení starší než 5 let
komunikace byla perfektni -- pani je moc ochotna!
20.12.2016 • mes• hodnocení starší než 5 let
Ano, velmi spokojená, často a ráda nosím, díky.
3.2.2016 • Hani• hodnocení starší než 5 let
Svetr je moc povedený,synkovi sedí a z bagra je nadšen
11.11.2015 • Savulka• hodnocení starší než 5 let
vše v pořádku, doručeno
7.10.2014 • mamischka• hodnocení starší než 5 let
Milá Jíťo, jak jinak než úúúúžasné!!! Máte zlaté ručičky a jezevčík je krásný. Moc díky a těším se někdy příště. Jste moc milá a ochotná :-) Ilona
17.7.2014 • Mošanda• hodnocení starší než 5 let
pani byla velmi velmi ochotna a sukne je presne co jsem prala!
24.1.2014 • mes• hodnocení starší než 5 let
Příjemná komunikace,pěkné výtvorky,maximální spokojennost!!!!!
16.5.2013 • Naďa Abrešková• hodnocení starší než 5 let
+další 5 ks
Děkuji moc a moc ! Vše v nejlepším pořádku.
30.4.2013 • princeyna50• hodnocení starší než 5 let
Příjemná komunikace,ochota,pečlivá,čistá práce a ani nechybí fantazie při vytváření výrobků!! Ráda se budu vracet i s prosbou o vytvoření podle své představy!!
2.4.2013 • Naďa Abrešková• hodnocení starší než 5 let
+další 18 ks
Další z řady kouzelných svetříků paní Jitky. Veselý obrázek, který zaujme každé dítě, krásné kombinace barev, perfektní zpracování. Dokonalé. Vřelý dík.
21.3.2013 • Einsteinium• hodnocení starší než 5 let
Opět jsem se vrátila - paní Jitka je mou oblíbenou prodávající na Fleru: krásně plete, rychle dodává. Moc a moc děkuji.
12.3.2013 • Einsteinium• hodnocení starší než 5 let
Čistá,kvalitní práce!!! Ochota vyhovět!!! Ráda se opět vrátím!
9.3.2013 • Naďa Abrešková• hodnocení starší než 5 let
+další 2 ks
Překrásný svetřík, velmi kvalitní provedení, rychlé dodání, maximální spokojenost. Radmila T.
11.2.2013 • Einsteinium• hodnocení starší než 5 let
Čistá práce,kvalitně zhotovené!!!Vrátím se znova!
10.2.2013 • Naďa Abrešková• hodnocení starší než 5 let
Jednání a dodání rychlé, vše probehlo hladce, doporučuji!
6.12.2012 • kattie• hodnocení starší než 5 let
1/2
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--