Hodnocení od: všech | nakupujících | prodejců
(640)
(2)
(15)
Překrásná lavice před naši stodolu. Termín dodání byl dodržen na den přesně, lavice byla pro přepravu precizně zabalená. Moc doporučuji.
23.8.2019 | Petra Sládečková
Zboží bylo odesláno po termínu, ale komunikace s truhlářem byla skvělá, zboží je vysoké kvality a jsem velmi spokojená. Děkuji za obchod :)
22.7.2019 | jsempokorna
Děkuji Vám za profesionální práci, výbornou komunikaci, ochotu, kvalitní provedení. Jsem velmi spokojená. Doporučuji, krásné výrobky...JP
13.6.2019 | JiMaBo
zboží skvělé, kvalitní, výborná komunikace a vstřícnost
14.5.2019 | Merthin
Veliké díky! Jsem nadšená! Stůl i židle, poctivě zabalené, došly v naprostém pořádku. Pořád odbíhám, abych se na ně podívala a pokochala se. Krásná práce.
22.3.2019 | olusese
Výborný přístup a kvalita.
23.2.2019 | aMakriJ
Omlouvám se, že posílám hodnocení po takové době! Až teď jsem si u mailu z Fleru všimla, jak se hodnotí:-)) Pan truhlář nám vyrobil 5 úplně prostých, dokonalých a krásných dubových židlí... Děkujeme, za krásné, prosté řemeslo! A doporučujeme !!!!
29.11.2018 | Kvakulka
spokojenost
13.11.2018 | babi Jaruš
Děkujeme za krásné židle, které přišly v pořádku. :)
8.11.2018 | Ladi.enka
Doporučuji, krásná práce.
10.4.2018 | Misat11
děkuji za obchůdek, formička je perfektní
21.2.2018 | bramboraak
Objednávka byla prodejcem odmítnuta.
16.2.2018 | Petra Sládečková
jedno zapomenuté hodnocení, spokojenost velíká :-D
6.2.2018 | may
Mod děkuji za krásny a užitečný výrobek :)
31.1.2018 | babajka
Jsem nadšena, vřele doporučuji.
26.12.2017 | alobar
Delší čekání na výrobek, ale jinak bezvadné. Díky
24.12.2017 | large
krásná práce, 100% spokojenost :-)
3.12.2017 | markulkaa
5ks
Nákup doporučuji.Díky.
1.11.2017 | drakos52
Dobrý den, lavice je krásná. Vše je v pořádku. Děkuji Alena
30.10.2017 | alenab88
Krásná práce, děkuji.
23.9.2017 | peta83
1/33
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím