Hodnocení prodejce: Hana Štěrbová
Hodnocení prodejce: Hana Štěrbová
Krásný věnec, velmi pěkně zabalený. Velmi spokojená
4.12.2022 • andelicek22
Moc pěkné :-)
8.11.2022 • aknalb
Vše na jedničku !!
13.10.2022 • rituals
vše perfektně fungovalo, výrobky jsou moc pěkné, mohu jen doporučit
5.8.2022 • monalisa
Krásné provedení , rychlé odeslání , jedním slovem super obchod . Děkuji pěkně a mohu jen doporučit .
27.6.2022 • Margareta31
Kytice je krásná, mám z ní velkou radost. Chválím i vynikající komunikaci. Vřele doporučuji.
18.2.2022 • Zdenka Brodská
super diky
27.1.2022 • pusik
Děkuji velice za takovýto úžasný dárek k vánocům. Určitě u Vás nakoupím i příště! Koš hojnosti je překrásnou výzdobou interiéru našeho domečku.
29.12.2021 • Anetka87
Moc děkuji za krásnou vánoční květinu, která ihned změnila vzhled interiéru. Je nádherná. Doporučuji všem známým a již vybírám další dekoraci jako dárek. Moc děkuji
30.11.2021 • Amalka295
Věnec je krásný, moc děkuji :)
8.7.2021 • heliza
Moc děkuji za vstřícnost!
28.1.2016 • Radka66• hodnocení starší než 5 let
Vše v pořádku. Kytice měla velký úspěch :) Doporučuji
12.1.2016 • LenkaVagnerova• hodnocení starší než 5 let
Nebylo realizovano
17.12.2015 • petinka67• hodnocení starší než 5 let
Spokojenost
17.12.2015 • petinka67• hodnocení starší než 5 let
Kytička je nádherná. Krásně zabalená. Velmi milé jednání. Ještě jednou děkuji. Nikola
10.9.2015 • Enko5• hodnocení starší než 5 let
paní Štěrbová nám absolutně vyhověla , komunikace byla perfektní a květiny nádherné. Děkuji Zdenka
31.8.2015 • zdena-z5• hodnocení starší než 5 let
Nádherná dekorace
19.3.2015 • mrazikova• hodnocení starší než 5 let
Jsem velmi spokojená, pohodový a rychlý obchod, krásné zboží :-) Ráda doporučuji ostatním!
12.3.2015 • kocka3• hodnocení starší než 5 let
S dcerkou jsme nadsene z venecku,je krasny a bude Laurince delat paradu v pokojicku,moc dekujeme.
2.2.2015 • lucie.kaletova• hodnocení starší než 5 let
Jako vždy maximální spokojnost, Hanka prostě umí. Moc děkujeme za tu milou nádheru a těšíme se na další krásy :-)
1.4.2014 • Alkas• hodnocení starší než 5 let
1/10
předešlá strana
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím
Menu
--