Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotografie
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotografie nalezeno 641 článků.
Také máte takovou tu krabici, ve které jsou nejrůznější vzpomínky na život vaší rodiny? Černobílé fotografie, ústřižek vlasů, první čelenka, ve které jste se fotili, první botičky... Diplom z výtvarné soutěže.... číst článek »
Ona má dlouhé večerní šaty a lodičky s mašlí, on smoking, bílou košili a motýlka. Kam asi jdou? Přece na operu! Letošní rok je k tomu jako stvořený. Končí čtyřkou a to napovídá, že takový rok má pro českou hudbu... číst článek »
Pop-art se objevil ve výtvarném umění koncem padesátých let dvacátého století. Největšího rozkvětu dosáhl v letech šedesátých. Pop-artové umění zasáhlo několik evropských zemí, zejména Anglii, Francii, Itálii a... číst článek »
Na oblečení už krajky nosíme jenom výjimečně, protože je to nepraktické. V trendu je sem tam kraječka, ale je s nimi práce. Ovšem když použijete krajky kolem sebe v interiéru, můžete si jejich něhu a ženskost... číst článek »
Jak nás prakticky dnes a denně přesvědčují nádherné fotografie porůznu na netu, květináče najdou skvělé využití i na zahradě nebo na terase a vůbec je nemusíme schovávat jen doma. Stačí je dobře zatížit, aby odolaly... číst článek »
Při přemýšlení, co s volným časem na rodičovské dovolené, se Šárce do cesty připletl starý šicí stroj po babičce. Spojila milované kreslení s šitím, a tak vznikly její první zipové kapsičky s nažehlovanou grafikou... číst článek »
1/107
předešlá strana
Menu
--