Fler Fler MAG Hledat ve článcích: návody
Hledání ve článcích - na hledané spojení návody nalezeno 201 článků.
Pojďte si s námi dnes vyrobit originální dekoraci z betonu a drátů. Že vám to s výtvarným tvořením nejde moc dohromady? Nemějte obavu. Výroba samotné klícky a výplet bude asi na vás, ale s jejím dozdobením pomůžou... číst článek »
Inspirací k tomuto výrobku byla láska k sukulentům a kaktusům, kterých máme plný parapet, a také nedávná návštěva nové japonské restaurace v Brně. Na každém stole tam mají takové keramické mini zahrádky s pískem a... číst článek »
Hyacinty patří mezi první posly jara. Pro svoje bohaté květenství, intenzivní květinovou vůni a pestrou paletu barev zdobí zahrádky, jarní truhlíky, ale neudělá ostudu ani na slavnostně prostřeném stole. Právě tento... číst článek »
Jaro si žádá svěží a hravou výzdobu! Pustili jsme se do výroby papírového vajíčka, které bude dostatečně pevné, aby posloužilo jako obal na květináč s jarními cibulovinami. Jako formu použijeme nafukovací balónek,... číst článek »
Začínali jako kamarádi, kteří se doma v kuchyni s bruskou z hypermarketu snažili přijít na kloub tajemnému jantaru. Koníček se časem proměnil v řemeslo a z kamarádů se stali manželé tvořící pod značkou Phoenix Amber.... číst článek »
Jako malá jsem měla hrníček s chlapečkem na trojkolce, za kterým stojí holčička v růžových šatičkách s paraplíčkem. Na tom hrníčku byl tenký zlatý proužek a ten kluk měl bílé vlasy. Bylo mi to vždycky trochu... číst článek »
1/34
předešlá strana
Menu
--