Fler Fler MAG Hledat ve článcích: papírové
Hledání ve článcích - na hledané spojení papírové nalezeno 192 článků.
Když kolem panuje žár, dokonale nás osvěží sklenice studené vody, kotníky ponořené v potoce nebo dovádění v mořských vlnách. Povzbuďte se i dekorem s vodními motivy. Stejně jako vlny na potoce, řece, jezeře nebo... číst článek »
Jaro si žádá svěží a hravou výzdobu! Pustili jsme se do výroby papírového vajíčka, které bude dostatečně pevné, aby posloužilo jako obal na květináč s jarními cibulovinami. Jako formu použijeme nafukovací balónek,... číst článek »
Baví mě, když můžu ke tvoření použít věci, které mám doma a nemusím pro nic běžet a zbytečně utrácet. Základ kolotoče tvoří zavařovačka od medu, hodila se i papírová taška z nákupu na okraje a stříšku,... číst článek »
Pokojových rostlin není nikdy dost. Přispívají k pohodové atmosféře, celkové estetice místnosti, dokážou prostor osvěžit a zútulnit. Můžeme se těšit z jejich růstu, odpočinout si od denních starostí při jejich... číst článek »
Růžové barvě zrovna neholduju, ale když jsem se pustila do obláčkového tácu, nějak mi přišly na mysl kokosové kuličky a k těm je taková světlá růžovka myslím úplně ideální. Postup je jednoduchý, z pěkně... číst článek »
Dýně a Halloween jsou stejně nerozlučné jako třeba Vánoce a vánoční stromečky. Halloween není český svátek, slaví se 31. října a jeho obdobou jsou naše Dušičky. Vyřezávané dýně jsou ale tak oblíbené, že ho i... číst článek »
1/32
předešlá strana
Menu
--