Fler Fler MAG Hledat ve článcích: háčkování
Hledání ve článcích - na hledané spojení háčkování nalezeno 164 článků.
A také dnes pokračujeme v háčkovací krasojízdě! :) Vzpomínáte na bělostné háčkované dečky, které zdobily stolky, toaletky a komody vašich babiček? Dříve bývaly křehké bílé krajky součástí každé domácnosti.... číst článek »
V novém rozhovoru zavítáme trochu dále, až na střední Slovensko. To není jenom domovem krásné přírody, ale i těch nejpohodlnějších hygge bytových doplňků od Vikea. Jsou heboučké, chumlavé a z každého dýchá klid... číst článek »
Někteří tvůrci jsou úzce vyhranění… a pak je tu evesije. :) V její rodině mají ruční práce silně zakořeněnou tradici. Ona si ze všech technik nejvíc zamilovala šití a od té doby šije, cokoli ji napadne. Najdete u... číst článek »
Tak schválně, ať zvedne ruku ten, kdo věděl, že oficiální květinou pro Den matek je karafiát. Na rovinu, ani já to nevěděla. Pouze jsem vypozorovala, že v Japonsku je Den matek pevně spjat s červeným karafiátem a že se... číst článek »
Přeladili jsme do růžovofialové! Jak uvidíte v pozvánce, jaro a květy  vše kolem nás zcela ovládly, a to i "obyčejné" pozvánky na akce. Jenže ty naše jsou ne-o-by-čej-né. Nesou vám totiž Fler tvůrce naživo. A že si... číst článek »
Trhy jsou tak nedílnou součástí Vánoc, že se nám ani nechtělo věřit, že by letos být neměly. Vůbec teď nemluvím o nutnosti popíjet přitom nějaké to volume z kelímku a nepovoleně se shlukovat. :) Mluvím o faktu, že na... číst článek »
další strana
3/28
předešlá strana
Menu
--