Fler Fler MAG Hledat ve článcích: korálky
Hledání ve článcích - na hledané spojení korálky nalezeno 466 článků.
Máme tu podzim a ranní a večerní rosy jsou nejčastěji spojovány právě s pozdním létem a podzimem, kdy se začíná ochlazovat. To nám může být nemilé, ale když zazáří slunce, bereme tohle ochlazení na milost - miliony a... číst článek »
Učitelka s duší umělkyně Abina žije zasypaná korálky a pletacími jehlicemi. Netradiční šperky se naučila tvořit sama od nuly a dnes jí pod rukama vznikají propracované kousky s úžasnými detaily. Proč jí matematika... číst článek »
Léto nekončí s posledním prázdninovým dnem, krásné teplé počasí si často můžeme užívat až do poloviny října. Nádhernou pestrou přírodu, která se pomalu mění ze zelených barev do žlutých a červených, pláže,... číst článek »
Natálie je žena mnoha talentů a schopností. Její skromný repertoár koníčků a dovedností se skládá z grafiky, kreslení, malování, rytí, korálkování, tisknutí, šití, focení a mnoha dalšího. Část z těchto... číst článek »
Kdybychom měli shrnout Petru v pár slovech, bude to kontrast nebezpečného života na motorce s háčkováním a šperky. Shellka se od korálků dostala k přízi, a své tvořivé nadání předává dalším generacím. Proč... číst článek »
Pro Sylvu z s-beads stačila láska pro perle a korálky, kahan a pořádné nadšení pro věc. Vinutí ji naprosto pohltilo a později následovalo foukání skla i smaltování. Jak vznikly její první korálky a jak se začlenit do... číst článek »
další strana
3/78
předešlá strana
Menu
--