Fler Fler MAG Hledat ve článcích: náušnice
Hledání ve článcích - na hledané spojení náušnice nalezeno 485 článků.
V chladných dnech se nám z postelí chce o kus méně než v období jarního rozpuku. Naštěstí tady máme nejlepšího kámoše do nepohody. Ten nás spolehlivě zahřeje a při troše fantazie dočasně nahradí i teplou peřinu.... číst článek »
Perly nosíme hlavně díky odvážnému přístupu ikonické Coco Chanel, na ně se ale v dnešním článku zaměřovat nebudeme. Naopak z hlubin vyzvedneme perleť a představíme vám její podmanivé tóny schované do bílých,... číst článek »
Martiny umělecké já žije ve světě kompromisů a protikladů. Vždy ji lákalo kombinovat neobvyklé materiály a střihy, na které si jen tak někdo netroufne. To se ukázalo být receptem na ojedinělé, osvěžující a lichotivé... číst článek »
Vánoční trhy, Flerjarmarky a nákupy dárků u lokálních handmade tvůrců jsou tu! Přiznejte se, že už jste se těšili? My nesmírně! A máme radost, že stále nová a nová města pomáhají rukodělné tvůrčí scéně mezi... číst článek »
Dřevo... Je vůbec dostupnější a přitom tak hřejivý materiál, ze kterého si zvládnete vyrobit šperk a ještě vás zahřeje? Vždyť nějaký ten kus větve dnes najdete i městském parku. :) Na šperky vyrobené ze dřeva... číst článek »
Také se při procházkách lesem či parky dotýkáte stromů? Já mám nejradši buky, jejich hladká kůra mě vábí jako můru plamen. A stejnou přitažlivost pro nás mají i dřevěné šperky, které jsou hřejivé, hladké a... číst článek »
další strana
3/81
předešlá strana
Menu
--