Fler Fler MAG Hledat ve článcích: návod
Hledání ve článcích - na hledané spojení návod nalezeno 475 článků.
Baví mě, když můžu ke tvoření použít věci, které mám doma a nemusím pro nic běžet a zbytečně utrácet. Základ kolotoče tvoří zavařovačka od medu, hodila se i papírová taška z nákupu na okraje a stříšku,... číst článek »
Pokojových rostlin není nikdy dost. Přispívají k pohodové atmosféře, celkové estetice místnosti, dokážou prostor osvěžit a zútulnit. Můžeme se těšit z jejich růstu, odpočinout si od denních starostí při jejich... číst článek »
Čas vánoční je za námi a nyní můžeme jen vzpomínat. Jaký byl kapr, jaká vánočka a jaké byly dárky? Toť otázka! :) Každý rok se to opakuje a každý rok je to jiné. Přemýšlíte, hledáte, nakupujete a možná i... číst článek »
Když za okny fičí a nikomu se nechce ven, je to ta správná chvíle na hrnek kakaa a společnou zábavu doma u stolu. A také na tvořivý časopis Amos, který je už dlouholetým parťákem Fler magazínu a přináší nám naprosto... číst článek »
Růžové barvě zrovna neholduju, ale když jsem se pustila do obláčkového tácu, nějak mi přišly na mysl kokosové kuličky a k těm je taková světlá růžovka myslím úplně ideální. Postup je jednoduchý, z pěkně... číst článek »
Pouštíte na Vánoce lodičkové svíčky z oříšků? Nechte si pár rozpůlených skořápek na výrobu ledních medvědů omotaných šálou, kteří zaručeně rozveselí kytici větviček na slavnostním stole. Pěkně se budou... číst článek »
další strana
3/80
předešlá strana
Menu
--