Fler Fler MAG Hledat ve článcích: papírové
Hledání ve článcích - na hledané spojení papírové nalezeno 191 článků.
Malé holky mají rády koníky, snad to mají nějak dáno od přírody. Doma máme spousty koníků a poníků různých barev a velikostí, se kterými se neúnavně pochoduje po kuchyňském stole sem a tam, klopýtá po parapetech nebo... číst článek »
 
Milo a útulno vám dnes bude v tomto domě pod láskyplnými křídly pap-ART a její rodiny. Sledujte šikovné prsty, jak z kousku papíru vytváří ozdobné kuličky. Nakonec v každé z těch kuliček objevíte jednu malinkatou... číst článek »
 
Se svátkem svaté Lucie se nám Štědrý den přiblížil téměř na dosah. Jelikož jsem optimista, věřím, že většina z vás má napečeno, zabaleno, uklizeno, a teď už se jen těší na Ježíška :-). Když ale odhlédneme od... číst článek »
Lidské srdce je životně důležitý orgán, který symbolizuje náš život. Proto je právě srdce významným symbolem a právem se řadí mezi vůbec nejznámější a nejpoužívanější po celém světě.  Jedelanka, Lásko, tys... číst článek »
Vymýšlení grafického designu ji baví, dopustit ale nedá na tvorbu rukama. formace design si vyrobila první sešit, už když byla na škole. Zápisník si zamilovala a úspěch sklidil i u kamarádů. Nyní má rodinnou dílnu, a... číst článek »
Touha po kráse je prastará. I ve starověku existovala v různých kulturách všelijaká zkrášlovadla, pomocí kterých se tehdejší lidé snažili přiblížit dobovému ideálu krásy. Ten se v průběhu času dost měnil, jedním z... číst článek »
další strana
3/32
předešlá strana
Menu
--