Fler Fler MAG Hledat ve článcích: pryskyřice
Hledání ve článcích - na hledané spojení pryskyřice nalezeno 84 článků.
Už se těšíte na první jarní výlety? Máme pro vás více než desítku tipů, jak je spojit s poznáváním Fler tvůrců na trzích po celé republice. Račte si zapsat za uši a do diářů a užijte si je! První Flerjarmark Breda... číst článek »
Únorové rozmary počasí nechme stranou - i druhý měsíc v roce je totiž perfektně vhodný k pořádání trhů a venkovních akcí! Únor je navíc dobou masopustů, a tak vás dnes pozveme hned na dva pestré a zábavné: do... číst článek »
Pozor pozor! Dnes pro vás nemáme pouze pozvánky na Flerjarmarky a trhy, ale také na jednu velmi neobvyklou a parádní akci, která bude probíhat téměř celý týden v dechberoucí pevnosti Josefov. Nalákali jsme vás? Tak se... číst článek »
Hurá! Srpen ožívá i akcemi, na kterých potkáte naše tvůrce naživo. Dnes pro vás máme pozvánky na ty nejaktivnější. Užijte si léto s Flerem ve všech podobách! :) KVĚTINOVÝ DEN v Sázavském klášteře neděle 14. srpna... číst článek »
Jako první se mi vybaví těžká orientální vůně. Nevím jak vy, já mám za to, že tyto vůně člověk buď miluje, nebo nenávidí. A i když já osobně mám radši vůně svěží, ovocné, i tak se občas stane, že v nějaké... číst článek »
Olomouc (hned dvakrát), Vlašim, Duchcov, Šumperk, Kolín a Lanškroun. Ať už je akce spojená se svátky města, oslavou výročí nebo třeba loutkovým divadlem, můžete si být jistí jednou zásadní věcí. Na každé z nich se... číst článek »
další strana
3/14
předešlá strana
Menu
--