Fler Fler MAG Hledat ve článcích: sítotisk
Hledání ve článcích - na hledané spojení sítotisk nalezeno 81 článků.
Tvoří v izolaci, považuje se za umělce-mnicha a na tvůrčí cestě mu nejvíce pomohlo porovnání sám sebe s velkými mistry. Jakmile nalezl komarovart svoji tvůrčí půdu, začala vznikat plátna plná živých barev, detailů a... číst článek »
Nevyhazujte krabičky od vajec, dá se z nich znamenitě tvořit! Zvláště kolem velikonočních svátků se tyto kartony doma rychle nastřádají, takže materiálu pro kreativní recyklaci bude jistě dostatek. Využijte jejich... číst článek »
S hřejivým návratem jarní sezóny má nejspíše drtivá většina z nás touhu svůj styl oblékání přepnout do radostnějšího moodu. Nalaďte se na svěží rytmy, jež tancují současnou módní scénou! Jsou jimi totiž... číst článek »
Pamatujete, jak se kdysi na základce dělaly ve výtvarce masky ze sádrových obvazů? Tkaninu napuštěnou sádrou lze použít na tvoření libovolných prostorových objektů. Pustili jsme se do výroby jelínka v severském stylu.... číst článek »
Pokud v davu zahlédnete někoho s veselými punčocháči plnými hravých motivů, zpozorněte. Možná totiž koukáte na práci od PokoLoko. :) Do sítotisku se zamilovala právě tady na Fleru a tahle láska trvá. A tak dopoledne,... číst článek »
Šikovní tvůrci jsou tady všichni. Ale jen někteří se mohou chlubit takovou odborností a mezinárodními oceněními jako MAYDA fashion. :) Řemeslo má v genech, nenechala ale nic náhodě a pro jistotu si vystudovala hned tři... číst článek »
další strana
3/14
předešlá strana
Menu
--