Fler Fler MAG Hledat ve článcích: plstění
Hledání ve článcích - na hledané spojení plstění nalezeno 100 článků.
Patrně neexistuje příhodnější chvíle na pořádné zachumlání do vlněné deky či svetru, než jsou právě probíhající podzimní dny. Vlněné modely zahřejí a lze je nosit bez ohledu na věkovou kategorii či konfekční... číst článek »
Když jsem byla malá, vůbec jsem nechápala scénu z filmu pro pamětníky "Dovolená s Andělem", kde na podnikové rekreaci sedí v lehátku u jezera paní a plete svetr. Kolem ní dovádějí a koupou se ostatní rekreanti. "Jak... číst článek »
Krásný čas plný hojnosti máme. Všechno zraje, kvete, zelená se. Teploty hodné Středomoří, ale k večeru přichází osvěžení v podobě vlahého vánku, který nás dokáže báječně ochladit po parném dnu. Srpen je plný... číst článek »
Co Čech, to nejen muzikant, zahrádkář, chatař, ale také houbař! Prý... Houbaření nás asi vesměs opravdu baví, soudě podle počtu lidí s košíky, na které v podzimním období v lese narazíte; hodně lidí se v houbách i... číst článek »
Za krásným zbožím, jarním slunkem a vřelými úsměvy můžete v březnu vyrazit hned na 13 akcí, kterých se účastní zdejší tvůrci. Jsou tu jarní Flerjarmarky!   Jarní FLER JARMARK Brno-Medlánky sobota 14. března od 9 do... číst článek »
Mezi výrobky Khaki najdete skoro všechno. Jak tak život šel, naučila se háčkovat dětské čepičky, vyrábět šperky i plést nádherné květinové věnce. Sama se nazývá "multipotencionalistkou" a kromě tvoření se věnuje... číst článek »
další strana
4/17
předešlá strana
Menu
--