Fler Fler MAG Články od autora: Fler MAG
Hledání podle autora - na hledané spojení Fler MAG nalezeno 162 článků.
Manžel Moniky Bednářové si pořídil včely a ona to tedy vzala na vědomí. Jenže pak ten manžel musel často pracovat mimo domov a z Moniky se stal včelařík. A hned potom Meduška. Opravdu se ke včelám dostala jako slepý... číst článek »
Ve vánočním čísle časopisu Korálki najdete hned 18 projektů. Jsou mezi nimi zastoupeny hvězdy, andělé, svícny, koule, mnoho typů šperků i krabička na ně. Z technik je to nejvíce šití z korálků, dále drátování,... číst článek »
Pro představení nového čísla časopisu Korálki si vždy v redakci MAGu vybíráme dva návody. Tentokrát nás ale zaujal také jeden publikovaný příběh. Příběh rodinné firmy s dlouholetou tradicí ve sklářském oboru,... číst článek »
Na hrnečky i lahve maluje srdíčka, kytičky a puntíky. Její figurky se usmívají jako výsadek z pohádky. Když chcete něco hezkého, s keramikou od Jitky Kuškové neuděláte chybu. Jako dítě Jitka viděla hrnčíře... číst článek »
Pokud máte šikovné ruce, už jste si někdy určitě zkusili mozaiku. Na jejím principu vlastně nic není: vezmete kousky skla nebo keramiky a z těchto malých částeček poskládáte nový celek. Jenže mozaika je velmi všestranná... číst článek »
Když se po studiu malby ocitnete v kovodílně, nemůže to dopadnout jinak, než že na ten kov začnete malovat. Irena "Haneri" Pantůčková by mohla vyprávět. Tak jsme ji poprosili, aby vyprávěla. Do kovodílny se dostala... číst článek »
další strana
2/27
předešlá strana
Menu
--