Fler Fler MAG Články od autora: lucie.bed
Hledání podle autora - na hledané spojení lucie.bed nalezeno 350 článků.
Emilywa chtěla udělat dobrou věc pro životní prostředí, a tak se rozhodla, že namísto kupování oblečení ve velkých neudržitelných řetězcích bude raději tvořit vlastní nadčasové kousky. Najdete u ní oblečení... číst článek »
Když jezdila Anna do Plzně na vysokou školu, chyběl jí její chlupatý kamarád. Vyrobila si proto morčátko plyšové. Další originální zvířátka vyrobená technikou tisku na látku v kombinaci s plyšem měla úspěch i u... číst článek »
Dodnes ji překvapuje, v kolika domácnostech se zabydlela její tvorba. Teik se na popud své dcery vrhla na pletení a košíkaření a od té doby tvoří kvalitní proutěné zboží jako úložné prostory nebo roztomilé doplňky do... číst článek »
Z rodiny prakticky smýšlejících intelektuálů se úplnou náhodou dostala k hlíně. A bylo to. Jakmile si Bédina přičichla ke keramice, už pro ni nebylo cesty nazpět. Dnes se živí tvořením všemožných keramických... číst článek »
Martiny umělecké já žije ve světě kompromisů a protikladů. Vždy ji lákalo kombinovat neobvyklé materiály a střihy, na které si jen tak někdo netroufne. To se ukázalo být receptem na ojedinělé, osvěžující a lichotivé... číst článek »
Každý máme nějakou slabost. Pro Lucii alias Limi to jsou látky všeho druhu. Kupuje je po kilech a z těch pak tvoří kouzelné a extravagantní taštičky a peněženky na různé drobnosti. Jaká jsou její kritéria na výběr... číst článek »
další strana
2/59
předešlá strana
Menu
--