Fler Fler MAG Hledat ve článcích: design
Hledání ve článcích - na hledané spojení design nalezeno 750 článků.
Na workshopu HA-NA-MI v Česko-japonském kulturním centru v Ostravě jsem se poprvé setkala s tématem Tří přátel zimy. Se zaujetím posílám dál... Tři přátelé zimy - borovice, bambus a slivoň - jsou pro východoasijské... číst článek »
Zuzana ze Zualu design se může pyšnit opravdu pestrým uměleckým vzděláním, ke kterému ji vedla její zvídavost a neschopnost se nezlepšovat. Právě během studií náhodou objevila lásku k hliníku a grafice. Dnes se věnuje... číst článek »
Jak základ tohoto měsíce, "led", napovídá, měl by být ledově chladný a ideálně sněhově bílý. V nížinách je tedy momentálně jen mrazivý, ale bílý ne. Samozřejmě můžeme doufat v lepší zítřky, jako ideální... číst článek »
Když tvoříte celý život v digitálním světě (grafický design, fotografie, video, ...), přijde moment, a je to asi i věkem, kdy si uvědomíte, že se ochuzujete o další smyslové vjemy jako dotek nebo vůně fyzického... číst článek »
V chladných dnech se nám z postelí chce o kus méně než v období jarního rozpuku. Naštěstí tady máme nejlepšího kámoše do nepohody. Ten nás spolehlivě zahřeje a při troše fantazie dočasně nahradí i teplou peřinu.... číst článek »
Nevím, jak je tomu jinde ve světě, ale my Češi jsme národ, který pohádky miluje. A nejvíce v tomto období, kdy nám navozují tu jedinečnou sváteční atmosféru. Na pohádky, které běží v televizi už celá desetiletí,... číst článek »
další strana
2/125
předešlá strana
Menu
--