Fler Fler MAG Hledat ve článcích: drátování
Hledání ve článcích - na hledané spojení drátování nalezeno 121 článků.
Galerie na drátku je kouzelné místo. A nemyslíme si to sami. :) Od roku 2021 je držitelkou značky KRAJ BLANICKÝCH RYTÍŘŮ regionální produkt, která garantuje původ výrobku, jeho kvalitu i šetrnost k životnímu prostředí.... číst článek »
S lehkostí, radostí, s radostnou energií. Katerinela usedá ke své tvorbě jen tehdy, když opravdu chce, a na jejích špercích je to vidět. S drátky se seznámila na táboře ochránců přírody a je velké štěstí, že u ní... číst článek »
Miluji to období, kdy ze sněhu vykouknou první jarní květy, ať už jsou to sněženky, narcisy nebo krokusy v něžných barvách. A tak mě tyhle korálky ve tvaru zvonků a něžné sněhové barvě rozhodně nenechaly chladnou.... číst článek »
Slyšíte to? Jemné libozvučné šumění a šelestění, jako byste se procházeli v poli? To jste právě zaslechli mass a její šustění. :) Ze všech technik na světě ji okouzlila právě výroba figurek z kukuřičného... číst článek »
"Minulý měsíc jsem byla po dlouhé době v divadle. Vnímala jsem, jak ženy chtějí být opět krásné. Některé zvolily dokonce plesové šaty. Tak navrhuji téma "Zářit jako hvězda ...". Vytvořte libovolný šperk... číst článek »
Začínala u kuchyňského stolu, teď už má v domě vlastní dílnu a rok od roku se dostává blíž ke svému snu – živit se tvořením a vyrábět šperky na plný úvazek. Janyko propadla cínování a materiál, který jí teče... číst článek »
další strana
2/21
předešlá strana
Menu
--