Fler Fler MAG Hledat ve článcích: fotit
Hledání ve článcích - na hledané spojení fotit nalezeno 131 článků.
Nestačí jen fotit, chce to tisknout a tisknout! Jasně, že mají smartphony superschopnosti a vyskládají vám vzpomínkovou sérii i s hudbou, jak nejlíp dokážou. Ale řekneme vám tajemství: vy to umíte líp. Taky si... číst článek »
Vyrůstala se štětcem a barvou v ruce, teď se živí hudbou a malbou na hedvábí všeho druhu. Lydie Dostálová je umělkyně mnoha tváří, která miluje vše živé a barevné. Jak vůbec vzniká hedvábí a proč jsou zakázky na... číst článek »
Dnes s Fler Klubem Poetika budeme lehce cestovat. Vezmeme vás do míst, která nás oslovila a nemůžeme na ně zapomenout. Vězte, že vás pozveme opravdu do různých koutů světa. Jako vždy na úvod báseň a po ní se už nechte... číst článek »
Zkusila všechno možné, nakonec ale byZita vždycky skončila za šicím strojem. Miluje látky a vzory, které může kombinovat, a ze všech barev, tvarů, motivů, suchých zipů a hravých prvků vytváří látkové knížky, které... číst článek »
Kamarádky v osobním životě, parťačky v tom profesním. Poppyhead bags měly od začátku jasnou vizi a cestu. Umělecká duše jedné a obchodní zkušenost té druhé šly zkrátka dohromady. Když mají navíc obě ještě stejný... číst článek »
Nikdy nevíte, co vám změní život. Třeba výlet do Slavonic! Když městečko, přilehlou Maříž a textilní dílnu Zuzany Krajčovičové navštívila DančaK, byla lapena. Začala šít, šťastnou náhodou poté i plstit a tato... číst článek »
další strana
2/22
předešlá strana
Menu
--