Fler Fler MAG Hledat ve článcích: beadweaving
Hledání ve článcích - na hledané spojení beadweaving nalezeno 123 článků.
V tento krásný den hlásím se s posledním dílem série, která měla za úkol probudit ve vás tvořivého ducha. :) Trochu alibisticky bych mohla tvrdit, že to nejlepší nakonec, ale asi by to nebylo úplně objektivní. Posledním... číst článek »
Ač téma naší soutěže bylo Spona, brož či špendlík, brože zvítězily na celé čáře, proto se dnes soustředím pouze na ně. :) Jejich historie se datuje od doby bronzové, kdy se vyskytují první zmínky o této ozdobě.... číst článek »
Tvůrčí duše byla odjakživa, jen na to dlouho neměla čas. Když začala Bird on Birch hledat rovnováhu, ten čas přišel. Propadla suchému plstění a z rouna a korálků tvoří úžasné šperky, do kterých vkládá svoje... číst článek »
Nejedno srdce milovníka přírody zaplesá při pohledu na vážku, malý zářivý vrtulníček, který má většina z nás spojený s horkým létem u vody. Vážky, často také přezdívané létající drahokamy, jsou tu s námi... číst článek »
Také milujete rozkvetlé louky plné voňavých kvítků? Kopretiny, zvonky, vlčí máky, chrpy, kohoutky růžové i bílé, hvozdíky (my jim říkali slzičky Panny Marie), jetel, řebříček, silenky, sléz, smolničky, šalvěj... číst článek »
Probouzí se ve vás s jarem romantička a toužíte se líbit? Pak právě pro vás mám návod na hravé něžné náušnice. Budou se vám pohupovat v uších, vábivě se třpytit a přitahovat zaslouženou pozornost. A jako... číst článek »
další strana
2/21
předešlá strana
Menu
--