Fler Fler MAG Hledat ve článcích: ffotoradce
Hledání ve článcích - na hledané spojení ffotoradce nalezeno 21 článků.
V předchozích dílech série "Než stiskneme spoušť..." jsme psali o výběru pozadí, využití světla a o aplikaci výřezů. Nyní postoupíme dál a podíváme se na výrobek z různých úhlů pohledu a z hlediska měřítka.... číst článek »
V minulých dílech seriálu "Než stiskneme spoušť..." jsme se věnovali výběru pozadí a světelným podmínkám. V dnešní části se zaměříme na dvě témata, která spolu úzce souvisí a která můžeme zařadit do širšího... číst článek »
Úvodní část série "Než stiskneme spoušť..." jsme věnovali výběru pozadí. Tentokrát se od čistě materiálového zázemí přesuneme k ryze nehmotnému "nástroji". Ke světlu. Světlo je totiž alfou a omegou fotografie. Ne... číst článek »
... aneb fotografujeme zboží. Jedním z nejdůležitějších nástrojů internetového prodeje jsou fotografie. Série následujících článků "Než stiskneme spoušť..." vám přinese rady, tipy a názorné ukázky, které vám... číst článek »
Je brzké dopoledne, v kuchyni vyhrává MPtrojka a já začínám vařit oběd. Nedávno jsem na půdě našel  útlou knížku „Pohánka v racionálnej výžive“ a doma ve spíži se nám povaluje několik kilo zmíněné obilniny.... číst článek »
Pokud vás ve Fler MAGu zaujaly předchozí články o fotografování výrobků a úpravě snímků v grafickém editoru, dnes na ně - na základě vašich dotazů v diskuzích - navážeme dalším praktickým dílem. Zboží do... číst článek »
další strana
2/4
předešlá strana
Menu
--