Fler Fler MAG Hledat ve článcích: magu
Hledání ve článcích - na hledané spojení magu nalezeno 315 článků.
A je tu každoroční oblíbená akce, abychom si v tom předvánočním shonu trochu odfoukli! Že se také rádi pochlubíte svou péefkou - svým novoročním přáním? ;-) Proto opět vyhlašujeme sběr vašich novoročenek alias... číst článek »
14:58, 14:59, 15:00... Start! Zamykám kancelář a pádím domů. Ještěže to mám kousek, jen asi 10 minut. Rychle převléknout, přezout do pohodlnějších bot a vyrazit. Rychle, galanterie zavírá v 16:00. Bavlněná krajka v... číst článek »
Vyrábíte, ale neprodáváte. Proč? S největší pravděpodobností prodáváte nesprávným lidem. A to i přesto, že spadají do vaší cílové skupiny. Jakto? Prodáváte totiž příliš brzy. Máme pro vás pár konkrétních... číst článek »
Před 15 lety vznikl Fler a my vám k tomu o víkendu nachystali soutěžní puzzle. A jak to celé dopadlo? Nejdříve pár šokujících čísel na začátek! :-) Celkově jste puzzle vyřešili 6 236x V průměru jedno složení trvalo... číst článek »
Tahle křehká žena je mou inspirací posledních 20 let, kdy jsem ji poprvé poznala.  Zamilovala jsem se do ní už před mnoha lety, kdy jsem objevila v knihovně knihu, podle níž byl pak natočený film se Salmou Hajek. Od té doby... číst článek »
...hop, hop ... áááá HOP! ....doskakáli prapodivnými skokmi až sem ;) - biele čudá, že vraj Z A J A C E ! :D A veru, majú aj svoj klobúk! Ale niééé, nie sú to tie dva biele, nám už známe zajace pod menom Bob a Bobek!... číst článek »
další strana
2/53
předešlá strana
Menu
--