Fler Fler MAG Hledat ve článcích: náušnice
Hledání ve článcích - na hledané spojení náušnice nalezeno 483 článků.
Nejenže má krátký název, ale je nejkratším i co do počtu dní. O čem je řeč? Samozřejmě o druhém měsíci roku - únoru. Má pouhých 28 dní, v přestupném roce, který připadá právě na letošní rok, 29 dní. A i přes... číst článek »
Jak základ tohoto měsíce, "led", napovídá, měl by být ledově chladný a ideálně sněhově bílý. V nížinách je tedy momentálně jen mrazivý, ale bílý ne. Samozřejmě můžeme doufat v lepší zítřky, jako ideální... číst článek »
Petit Point Kovacec a Maria Stransky ve Vídni, Janet Granger v Anglii a například Natalia Frank ve Spojených státech. To je pár světových dílen, které se zabývají nesmírně náročnou technikou vyšívání tzv. "petit point",... číst článek »
Je něžná, konejšivá, hřejivá, jmenuje se Peach Fuzz a čirou náhodou je barvou roku 2024. A ne, není to oranžová(!). Seznamte se s letošní královnou barev a nechte se jí inspirovat... © Copyright: Pantone®, Michael Marquand... číst článek »
V chladných dnech se nám z postelí chce o kus méně než v období jarního rozpuku. Naštěstí tady máme nejlepšího kámoše do nepohody. Ten nás spolehlivě zahřeje a při troše fantazie dočasně nahradí i teplou peřinu.... číst článek »
Perly nosíme hlavně díky odvážnému přístupu ikonické Coco Chanel, na ně se ale v dnešním článku zaměřovat nebudeme. Naopak z hlubin vyzvedneme perleť a představíme vám její podmanivé tóny schované do bílých,... číst článek »
další strana
2/81
předešlá strana
Menu
--