Fler Fler MAG Hledat ve článcích: papírové
Hledání ve článcích - na hledané spojení papírové nalezeno 191 článků.
Snídaně je časem králů, také oběd má lehce aristokratickou příchuť a večeře jako vrchol dne by se už měla nést v duchu skromnosti. Svačiny jsou někde mezi tím vším. Zapomínáte na ně občas? Přichystejte si takové,... číst článek »
Ze sladkého letního období už je ukousnutý pořádný kus a začátek školního roku tak stojí skoro ve dveřích. Děti si ještě mohou vychutnat poslední záchvěvy prázdnin, ale rodiče už poctivě ladí svůj nervový systém... číst článek »
Květiny, větve, dřevo, kapradí, to je materiál pro Dragonfly-design. Ze všech výtvarných technik přilnula nakonec nejvíc k tvorbě květinových dekorací a z přírodních materiálů i stabilizovaných květin vytváří jak... číst článek »
Je to tak. Čas se zase tak rychle přesypal, že k nám bleskovou rychlostí sviští Velikonoce. Ať už je slavíte nebo ne, je to období, které odemyká prostor jarnímu optimismu, a to si už trošku pozornosti zaslouží. Recept na... číst článek »
Patříte k těm, kteří v dětství netrpělivě čekali na nové číslo časopisu ABC, aby se co nejdříve vrhli na vystřihnutí a sestavení nového modelu? Mimochodem, tento časopis již desítky let plní svoji průkopnickou... číst článek »
Máte v sobě tvořivého ducha, dostatek trpělivosti a talent pro jemnou motoriku? Pak je origami přesně to pravé pro vás. I ten, komu tento výraz nic neříká, ho určitě zná. Origami je japonské umění skládání rozličných... číst článek »
další strana
2/32
předešlá strana
Menu
--