Fler Fler MAG Hledat ve článcích: wire
Hledání ve článcích - na hledané spojení wire nalezeno 97 článků.
Říká se, že léto je okurková sezóna. Letos je ale všechno jinak a "v on-linu" práce spíš přibývá. MAG se tentokrát přes léto ani nezastavil a Fler kluby? No také na tom nejsou vůbec zle s aktivitou! I v srpnu zde vznikla... číst článek »
Ellka vyrábí osobité šperky, pro které je předlohou sama čarodějka Příroda. Zásnubní prstýnky, náušnice pro miminka, řetízek pro kamarádku ke kulatinám… To všechno jsou šperky pro vzácné chvíle, které... číst článek »
Tvoření rukama mne zachránilo již od kdejakého splínu… Pamatuji se na svoje první drátované náušnice. Dnes už je nemám, skončily bůhvíkde. Vzpomínky na jejich tvorbu jsou ale stále živé. Byly vyrobené... číst článek »
Pokud máte rádi svět fantazie, pohádky a fantasy, vílí šperky od Eire Handmade vás naprosto pohltí. Jejich autorka Irča tvoří nejen v sériích, ale i na zakázku, třeba jako nádherné snubní či zásnubní prstýnky. A jak... číst článek »
Fler už je po novoroční pauze v plné polní, plní se novými krásnými věcmi a spousta z nich vzniká díky klubovým soutěžím. Tedy ať k včerejšímu In-spirare víte navíc, co je kde nového, v dnešních výsledcích se... číst článek »
Minulé kolo bylo ve znamení dřeva, skla a kovu, tentokrát jsme si pro vás v meziklubové výzvě In-spirare vymysleli sklo v netradiční podobě. Jako střepy. Zadání znělo: Náhrdelník /je možná i souprava/, vytvořený ze... číst článek »
další strana
2/17
předešlá strana
Menu
--