Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
V tiché krajině nedaleko Libavé plují obzorem mraky. Klid, všude lesy, hejna ptáků, potok, stará kaple po Němcích, stoletý dům a v něm na stole teplá bramboračka. Zlehka tu vrní zvuk broušení kamenů, zručnýma rukama se... číst článek »
 
 
Velikonoce jsou za rohem, tak než vyrazíte na nějakou z akcí, nalaďte se na ně v ateliéru české výtvarnice Jany Vrbíkové z Vysočiny, jejíž ruce malují tradiční i netradiční vzory a vyrábí úžasné kraslice. Jana,... číst článek »
 
 
Někdy vás opravdu překvapí, jaké znalosti, zkušenosti a studium se skrývají za něčím tak zdánlivě "jednoduchým", jako je tvarovaný drát. Jenže místo drátu, který normálně používají doktoři při operacích, drží... číst článek »
 
 
Tohle je prostě koncert. Jedny ruce kreslí, řežou, tisknou a ty druhé stříhají a šijí. Visible & L.enka, kočky a organika, dcera a máma, grafička a krejčová. A metry látek, ručně potištěných vlastními vzory. A... číst článek »
 
 
Víte, co je to magický ornamentalismus? My jsme to také nevěděli, ale po zhlédnutí dnešního videomedailonku dalšího ze zajímavých tvůrců na Fleru jsme hodně moc času strávili prohlížením obrazů u janhachran. Kromě... číst článek »
 
 
Chcete vidět, jak vzniká odlévaná socha? Sochařka Bára Fausová, autorka překrásných soch se značkou malo, vás celým procesem provede. Asi vás překvapí, že původně chtěla být veterinářkou. Takže speciálně milovníky... číst článek »
 
další strana
2/50
předešlá strana
Menu
--