Fler Fler MAG Můj kreativní svět
 
Srší vtipem, v diskuzích ochotně radí ostatním prodejcům, píše pro vás sem tam články a její keramická tvorba je přepestrá a barevná. Uhodli byste i bez nadpisu? Jasně, Bohda a její čtyři ruce vás přišly pozdravit... číst článek »
 
 
Kdo máte tričko od Petry? A spokojeni? Tak to s námi budete souhlasit, že je zatraceně dobře, že ji rodiče na té textilní škole udrželi :-) A i když stříhá a šije denně, pořád ji to baví a pořád má spoustu nápadů.... číst článek »
 
 
Skromná, ale na první pohled tichá a klidná rockerka. Miluje černou, ale na své kabelky maluje překrásně barevné mandaly. Uhodnete, koho vám dnes představíme pomocí pohyblivých obrázků? No jistě, je to vaše oblíbená... číst článek »
 
 
V Míšině rodině nemá nikdo daleko k adrenalinu, a tak se ve své tvorbě věnuje hlavně klukům. Pod značkou UNLIMITED DESIGN pod jejíma rukama vznikají hračky, dekorace a drobný nábytek z vlnité lepenky, kartonu - a občas i... číst článek »
 
 
Kameny, dřevo a kov, metalová muzika a byznysmenka, která po nocích mění outfit i životní styl. Jmenuje se Kristína, je plná kontrastů a vytváří překrásné cínované šperky. Na Fleru ji znáte pod značkou Ana Hata.... číst článek »
 
 
Pokud si chcete pořídit fotoalbum, svatební knihu či podobnou užitečnost vyrobenou poctivou klasickou knihařskou metodou, pak určitě nesmíte na Fleru vynechat dílnu Kleprlík design. S papírem a nití tu hezky "postaru" kouzlí... číst článek »
 
další strana
22/50
předešlá strana
Menu
--