Fler Fler MAG Hlavní strana
Pop-art se objevil ve výtvarném umění koncem padesátých let dvacátého století. Největšího rozkvětu dosáhl v letech šedesátých. Pop-artové umění zasáhlo několik evropských zemí, zejména Anglii, Francii, Itálii a... číst článek »
Na oblečení už krajky nosíme jenom výjimečně, protože je to nepraktické. V trendu je sem tam kraječka, ale je s nimi práce. Ovšem když použijete krajky kolem sebe v interiéru, můžete si jejich něhu a ženskost... číst článek »
Jaro si žádá svěží a hravou výzdobu! Pustili jsme se do výroby papírového vajíčka, které bude dostatečně pevné, aby posloužilo jako obal na květináč s jarními cibulovinami. Jako formu použijeme nafukovací balónek,... číst článek »
Začínali jako kamarádi, kteří se doma v kuchyni s bruskou z hypermarketu snažili přijít na kloub tajemnému jantaru. Koníček se časem proměnil v řemeslo a z kamarádů se stali manželé tvořící pod značkou Phoenix Amber.... číst článek »
Jak nás prakticky dnes a denně přesvědčují nádherné fotografie porůznu na netu, květináče najdou skvělé využití i na zahradě nebo na terase a vůbec je nemusíme schovávat jen doma. Stačí je dobře zatížit, aby odolaly... číst článek »
 
V tiché krajině nedaleko Libavé plují obzorem mraky. Klid, všude lesy, hejna ptáků, potok, stará kaple po Němcích, stoletý dům a v něm na stole teplá bramboračka. Zlehka tu vrní zvuk broušení kamenů, zručnýma rukama se... číst článek »
 
další strana
2/591
předešlá strana
Menu
--