Je možné vlastnit více profilů?

Vlastnictví více profilů je částečně omezeno dodatečnými pravidly (viz Pravidla pro vlastnictví více profilů) a také není možné mezi jednotlivými účty sdílet položky, objednávky a nedochází ke sčítání prodejních úspěchů v podobě Fler ranku. Každý účet má také své přihlášení a při prodeji z více účtů je nutné tyto účty pravidelně kontrolovat.



Je možné sdílet jednotlivé prvky mých profilů?

To bohužel možné není a do budoucna to ani neplánujeme. Každý profil je veden jako oddělený účet a není možné sdílet položky zboží, objednávkovou historii, Fler boxy, Fler rank, oblíbené uživatele, poštu a všechny další prvky účtů.



Jaká jsou pravidla pro vlastnictví více profilů?

Pokud vlastníte více profilů (účtů), jste povinen (povinna) dodržovat tato pravidla:

  • Všechny vaše profily musí být propojeny nebo jasně prezentovány v profilových informacích těchto účtů. Akceptována je např. slovní forma typu "Na Fleru mne také naleznete pod přezdívkou XY". Počítány jsou všechny prodejní, nákupní i týmové účty.
  • Je zakázáno nabízet k prodeji stejný druh zboží na více svých účtech.
  • Je zakázáno nakupovat vlastní zboží z jiného svého profilu.
  • Je zakázáno užívat vícenásobných profilů k získání výhody vícenásobného používání omezených funkcí (např. manipulace s účty za účelem skrývání identity nebo manipulativní podpoře prodeje, jako je např. udělování srdíček apod.).

V případě vědomého porušování těchto pravidel si Fler vyhrazuje právo dočasného nebo trvalého uzavření jednoho nebo všech účtů daného uživatele včetně převedení dlužných faktur ze zrušených účtů na účet, který zůstal zachován.



Jak mohu své profily propojit?

Fler nabízí možnost propojení vícenásobných prodejních profilů pomocí funkce Propojení účtů. Díky této funkci můžete k základnímu účtu připojit své další (jednoduchým vložením uživatelských jmen a hesel) a následně mezi nimi snadno přepínat.

Informace o propojení prodejních účtů je dostupná v profilech uživatelů, a proto již v takovém případě neplatí povinnost dalšího deklarování vlastnictví v textu profilu (viz Pravidla pro vlastnictví více profilů).

Propojením účtů nedochází k žádnému sdílení obsahu mezi účty (tedy např. vloženého nebo prodaného zboží, Fler ranku, oblíbených atp.).




« zpět na hlavní stranu nápovědy