Domů Profil uživatele galanecka
  • Na Fleru od roku 2008, ČR
Hodnocení: nedostupné
Registrace: 10.12.2008
Stát: ČR

galanecka

/ Nakupující
Profil

Buďte vítáni!

       Obdivuji krásné věci, mnohokrát se mi zdá až neskutečné, co dokáže člověk vytvořit. Věřím tomu, že umění patří do každodenního života jako slunce na obloze.

       Představím se.. Sedm let jsem vedle základní školy navštěvovala uměleckou školu. Pak maturovala jako všeobecná zdravotní sestra, následovně studovala dálkově sociální pedagogiku. Během toho jsem pracovala v obchodech s dekorativnímy předměty. Štastně se vdala. Přestěhovali jsme se z centra Brna na vesnici v úpatí Chřibů - poblíž známého hradu Buchlova a zámku v Buchlovicích. Nedávno k nám přišlo miminko a momentálně se seznamujeme {#emotions_dlg.mala}

       Než se jednou dostanu k vytvoření něčeho šikovného pro prodej, uplyne zřejmě hodně času. A tak jsem se chtěla trošku představit pro ty, kteří mají dar vyrobit krásné předměty, které jsou milým překvapením pro naše blízké, nebo zpestřením domácností.

       "V životě  jsem se setkal s mnoha vážnými lidmi. Žil jsem mezi dospělými a poznal jsem je velice z blízka. Ale mé mínění o nich se nijak zvlášť nezměnilo."

                                                             Malý princ (Antonie de Saint Exupéry)

Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--