Domů Profil prodejce mataatelier
  • Prodejce od r. 2011
  • Pohořelice, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 6
Aktivita: -
Registrace: 12.8.2011
Město: Pohořelice
Stát: ČR

mataatelier

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tak to jsem já, jak si něco šmrlikám z drátu.

 

Zastavte se, dvojnožci!

Chtěla bych potěšit vaše oko i duši našimi originálními výrobky, nabídkou řemeslných seminářů a výtvarných kurzů.

Výtvarně řemeslný ateliér Máta je spíše rodinného typu. Malí i velcí „dvojnožci“ mají možnost ve výtvarném ateliéru a šperkařské dílničce rozvinout svůj tvůrčí potenciál. Nebo se jen tak, odreagovat, relaxovat pomocí výtvarných a řemeslných technik.

Zabýváme se výukou, volnou tvorbou a zakázkovou tvorbou. Naším hlavním cílem je individuální přístup ke každému „dvojnožci“. Snažíme se rozvíjet a udávat směr tvůrčím schopnostem, ale vždy respektujeme individualitu jedince. Podporujeme „dvojnožce“ ve spontánních výtvarných projevech a je zcela na něm jakou techniku si ke své tvůrčí práci zvolí. 

 Ve volných chvílích vystavujeme s naší výtvarnou Hustopečskou skupinou Alfons. Jsme taková nesourodá skupina "výtvarníků", kteří se navzájem doplňují a lezou si na nervy. Je to bezva legrace a odreagování.

Asi by se hodilo napsat něco přímo o našich osůbkách. Jsme obyčejní blázni, kteří si svět dělají hezčí a chtějí ho dělat hezčí i těm druhým.                       Pavel ten je přes ty nože a plastiky. Jsou to úžasné věci, které obdivuji a vím, že nejsem sama. Taky se tváří jako opravdový malíř, kdy namaluje jedno dílo za deset let. Vlastně když to tak shrnu, je to dvojnožec který má svá obobí. Keramické období, malířské období, kovářské období a teď se nachází na přelomu nožířského a sochařského období.  Jé, málem bych opoměla, teď je velký motorkář.                                                                                          A co bych měla napsat o sobě. Já? Já se vlastně pořád hledám. Miluji staré řemesla a vrámci seminářů se snažím do toho zasvětit stejné nadšence, jako jsem já. Když ke svému projevu nepoužívám zrovna rudku, tužku nebo barvy, stačí mi kus hlíny, drát nebo nějaký ten odpad, co už nikdo nepotřebuje. Ale ze všeho nejvíce mě baví tvořit s malými a velkými dvojnožci u nás v ateliéru. Pro mě není ani tak důležitý výsledek který si odnesou, ale ten prožitek který jim už zůstane navždy. Asi si už přestanu hrát na spisovatele to mi fak nejde. Vezmu si raději do ruky foťák a jdu udělat pár foteček. V tom jsem totiž asi nejlepší. Máta

takhle tvořím s dětmi

V atelieru si s dětmi užijeme spoustu legrace.

vernisáž

Až do senátu jsme to s naší výtvarnou skupinou Alfons dotáhliMrkáček.

Poslední úpravy před zahájením vernisáže.

Mužská chlouba vyloženě senátory zaujala.

Doufám, že můj návrh na změnu školského zákona o menším počtu dětí v MŠ na jednu učitelku projde.Velký úsměv

Způsob dopravy
česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od mataatelier

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--