Domů Profil prodejce hrnčířství Kalfus Tomáš
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Říčany u Prahy, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 21
Aktivita: aktivní
Registrace: 23.4.2012
Město: Říčany u Prahy
Stát: ČR

hrnčířství Kalfus Tomáš

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Představujeme Vám výrobky rodinné hrnčířské dílny. Snažíme se od začátku naší výroby navázat na tradici českého hrnčířství. Zejména se zaměřujeme na užitkovou výrobu pro kuchyni; různé druhy a velikosti pekáčů, zapékacích mís, bábovek, beránků, ryb, atd.

Mnohým z Vás se jistě vybaví krásně upečené buchty, nebo kachna v kameninovém pekáči, tak jak je pekly naše babičky. Naše pekáče však najdou výborné uplatnění i v dnešní moderní kuchyni. Jsou určeny na pečení ve všech troubách (elektrických, plynových, mikrovlnných a pod.)

Hospodyňky pak ocení jejich snadnou údržbu a to jak při ručním mytí tak i v myčce. Jejich výbornou vlastností je, že díky modernimu kvalitnímu materiálu a jeho zpracování, nepřijímají žádné pachy a umožňují střídat pečení rúzných typů jídel (buchty, ryby, atd.) Pekáče se vkládají do studené nebo předehřáté trouby (Dle potřeby kuchaře-ky). Snáší teplotu do 250°C. Naše pekáče nejsou určeny pro použití na vrchní varnou plochu vařiče nebo přímý oheň.

Při dodržení výše uvedených podmínek budete s naší keramikou spokojeni jako naši mnozí zákazníci, kteří oceňují nejen snadné použití (snadné vyklápění z forem a mytí), ale i výbornou chuť a rovnoměrnost upečených jídel, která za pomoci našich pekáčů vytvoříte.

Způsob dopravy
Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od hrnčířství Kalfus Tomáš

Oblíbení uživatelé
Žádní oblíbení uživatelé.
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--