Domů Profil prodejce tekacollection
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Praha, ČR
  • 19 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (3) 100%
Nadšenci: 29
Aktivita: aktivní
Prodáno: 19
Registrace: 5.3.2009
Město: Praha
Stát: ČR
Důležitá informace: Prosím pozor - dočasná změna čísla mého účtu ! (samozřejmě mám již změněno v profilu :) Děkuji za pochopení

tekacollection

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Zdravím všechny přítomné :)

Předně bych ráda složila poklonku lidem z Fleru , za to že je vůbec napadlo s tímhle webem přijít a poděkovat za nás za všechny tvořílky a kutílky, že Vás máme :)

V podstatě se tady tak pomalu teprve rozkoukávám a především se kochám vší tou nádherou co tady tvoříte :) Oči mám pomalu vykoukané jak se nestačím divit co tady člověk všechno nenajde ! Kráááása !!

Dneska jsem se ale konečně rozhoupala k tomu něco o sobě napsat a to především díky nápadu který mne trknul včera při mém skromném tvoření ...

Neustále něco vyrábím a vymýšlím a stráááášně mně to baví :)

Včera večer si ale tak sedím a přemýšlím si ,jak vylepšit mojí vymyšlenou postavičku panenky Vendy a pak stříhám a šiju a vyšívám a zase stříhám ... až mi přišlo na mysl, že bych mohla spojit příjemné s užitečným a dát tomu mému tvoření třeba trochu víc smyslu a využít příležitosti tohodle úžasného webu...

Přijde mi opravdu skvělé , že díky Fleru můžu "potkávat" stejné nadšence jako jsem já , co si to vyrábění prostě a jednoduše užívají a ještě to mohou dát vědět ostatním a nemluvě o tom, že si ty svoje věcičky ještě vesele můžeme prodávat :)))

A tak mne milé dámy a pánové napadlo , že svojí oblíbenou panenku Vendy maličko pozměním a začnu ji používat jako takový svůj malý talismánek a nabízet Vám všem, co máte dobré srdíčko a rádi pomáháte druhým ...

Ode dneška bude mít každá moje panenka poslání udělat radost nejen Vám , kdo si jí koupí. Stane se takovým mým malým poslíčkem ale nebude se to týkat samozřejmě jen jí.

Rozhodla jsem se že budu pravidelně zasílat 50% z výtěžku svého veškerého Fler prodeje dětem, které nemají takové štěstí jako já ( a mnozí z nás ) a alespoň svým málem jim snad přispěji aby byl jejich život veselejší. Sama již několik let ,pravděpodobně jako mnoho z Vás, různé nadace podporuji... jen mne napadlo že bych pro tento účel mohla využít také svoje tvoření a že by bylo fajn Vám o tom dát vědět:)

Takže předem děkuji , pokud mne v tomto mém nápadu podpoříte  :)

Vendy číslo 1 dávám právě do prodeje, číslo 2 jsem vyrobila sama pro sebe a penízky si dala do zvláštní kasičky :) Na čísle 3 už se pracuje ... pokud bude další je vlastně na Vás :)

Pravidelně Vás zde budu informovat a zveřejňovat kolik se mi povedlo nadacím zaslat. Zobrazovat budu samozřejmě s patřičnou dokumentací ( složenka , doklad o vložení na účet ...)

Jen pro info, sama podporuji nadaci Terezy Maxové , Chantal Poullain a Kuře-pomozte dětem.

Pokud by se ke mně ale chtěl někdo z Vás třeba připojit a nebo měl jiné návrhy , budu se těšit.

Možná je to jen hloupý nápad ... ale kdo ví ...

 

Každopádně Vám děkuji za návštěvu a přeji všem hodně pohody a radosti z tvoření !

 

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám do 2 dnů po obdržení platby. Poštovné je jednotné, 49 CZK za balíček do 2kg, při větším objemu či váze projednáme částku za poštovné osobně. Zboží je pečlivě baleno ve fólii a kartonové krabici:)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od tekacollection

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--