Domů Profil prodejce Skovka
  • Prodejce od r. 2012
  • Hřivínův Újezd, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 3
Aktivita: -
Registrace: 27.8.2012
Město: Hřivínův Újezd
Stát: ČR

Skovka

/ Prodávající
Novinky
917334
28.11.2020 A už jsou tu očekávané Vánoce, tak jsem přidala nějaké ze svých výtvorů. Budu ráda, když se někomu budou líbit, případně bude mít zájem o koupi.

Obdivuji VŠE - co dokážou lidé vytvořit a s jakou láskou to dělají. Miluji ručně vyráběné věci, věci souznící s přírodou a vše, co je nějakým způsobem odlišné  - prostě když každý kousek je originál!

Již od mala jsem tak nějak spadala do skupiny kreativně založených lidí, ať už posedlých malbou, hudbou či jakýmkoliv tvořením. Tak nějak mě naplňovalo, žít si ve svých snech :o) někteří mě uričtě chápou.... Proto i práci jsem si vybírala, aby mě bavila, ale také nějak kreativně naplňovala. Byla jsem na ní doslova závislá, nikdy se tak nenudila, avšak také neměla moc času na jiné koníčky.

Momentálně jsem na mateřské dovolené, a jelikož mám moc hodnou holčičku, snažím se ve volných chvílích tvořit a dělat něco, co mě baví, a zároveň pomůže přivydělat. Sami víte, že je to na mateřské dovolené o něco málo složitější.  

Vždy jsem tak nějak přeskakovala z jedné činnosti do durhé, a nikdy nedokázala vydržet dlouho u té samé. Bavilo a baví mě prostě vše, a nemohla jsem si pořádně vybrat. Nakonec jsem však objevila háčkování, asi kvůli mé dcerce, pro kterou ráda tvořím zvířátka, kabelečky, aj.... Taky jsem tak nějak zjistila, že jsem tuto činnost podědila po své babičce, která byla šikovná na háčkování, pletení a šití, a proto jsem se rozhodla, že někdo musí v této tradici pokračovat.....

 Výrobků nemám mnoho, protože se nemůžu věnovat tvoření na 100%, ale něco maličko se vždy snažím mít vyrobeno, a ráda vytvřím cokoliv pro vás, vždy se dá nějak domluvit. Již jsem vyráběla čepičky, šálky, dečky pro miminka a malé děti, háčkované zvířátka, a momentální mou vášní jsou háčkované kabelky. 

Pokud byste měli o nějaký můj výrobek zájem, budu moc ráda, a ráda vám odpovím na jakékoliv dotazy. 

Způsob dopravy
Upřednostňuji zasílání přes zásilkovnu, případně česká pošta dle jejich tabulek.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Skovka

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--