Domů Profil prodejce Anka184
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 4 hodin.
  • Praha, ČR
  • 34 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (8) 100%
Nadšenci: 44
Aktivita: aktivní
Prodáno: 34
Registrace: 31.8.2012
Město: Praha
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 21.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Anka184

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Tak pěkně od začátku...

Už jako malá jsem inklinovala k tvoření všeho druhu. Každý nosil drhané náramky přátelství a kapsy plné bužírek, ze kterých pod lavicí splétal přívěšky na klíče. Ale na rozdíl od většiny stejně starých dětí, mně tyto tvořivé nálady vydržely dodnes. Ráda vyrábím jednoduchou a levnou, přesto pěknou bižuterii, část pro sebe, část pro ostatní. Vždy, když mi někdo něco pochválí, mne to potěší. Dodává to smysl tomu, co dělám.

Postupem času se mé práce vykrystalizovaly do následujících okruhů:

Nejvíc dělám náušnice, které si užívám právě proto, že je sama nosit nemohu. Tedy kromě klipsových. Na těch se vyřádím nejvíc a také jich mám nejvíc v nabídce. A nápady na další neodcházejí... přijdou s každým novým zajímavým přívěškem, který vidím.

Další kategorií jsou náramky z paměťového drátu. Na těch mne baví kombinovat různé barvy a velikosti korálků. Nejčastěji je dělám z rokajlu.

Mojí nejoblíbenější tvorbou jsou šité kytičkové brože. K těm mne neinspirují žádné korálky, ale jen a pouze barvy samotné. Když uvidím hezký knoflík, už si ho představím ve středu květiny. Kytky jsou šité ze středně tuhé plsti.

Samostatnou kategorií jsou čelenky. Kovový základ pokrytý stužkou, flitry, s nalepenou kytičkou nebo jiným motivem. Zde mne hodně inspiruje má práce v galanterii. Od každé nově příchozí stužky stříhám po metru. Jen ještě mít čas ty čelenky vyrábět.

Posledními výrobky jsou náhrdelníky. Často patří do sady s náušnicemi nebo náramkem nebo obojím. Mým vrcholem náhrdelníkové tvorby je náhrdelník ve viktoriánském stylu, který jsem dělala ve vlně nadšení pro styl steampunk.

Dříve jsem zkoušela i nějaké drobnosti z fima, ale to mne brzy pustilo. Přenechám polymery zručnějším.

Také se mimo bižuterii věnuji šití. Bohužel mám čas šít pouze na sebe. Mám nekonfekční postavu a aby mi něco opravdu sedlo, naučit se alespoň trochu šít bylo nutností. Zájemcům mohu poslat fotky mé tvorby. Od prvního tílka jsem udělala veliký krok a šiji podle vlastních střihů, ale stále mi chybí švadlenkovská moudrost a tak je oblečení co do detailů nekvalitní (začištění apod). Tohle je mé první tílko, šité na školní diskotéku v sedmé třídě, a 5/8 kolová sukně do pasu, první věc, šitá podle vlastního střihu.

Pokud byste chtěli vidět nějaký můj výtvor, který mi přirostl k srdci natolik, že jej neprodávám, stačí napsat zprávu.

Doufám, že se Vám u mne bude líbit. V klidu se porozhlédněte po obchůdku, a kdybyste se chtěli vrátit, jste vždy vítáni.

A184 (-:

Dodatek z 1. dubna: krásno nejen vytvářím, ale také dokumentuji. Na mém druhém profilu fotoAnka si můžete prohlédnout a zakoupit některé z mých fotografií, převážně z cest.

Způsob dopravy
-Osobní předání v Praze (po dohodě) -Standardní poštovné 15 Kč (za menší předměty) - tj. obálky A6 bez bublinkové folie -Poštovné 20 Kč = bublinková obálka A5 -zabalení do dárkového papíru = 0 - 20 Kč (dle velikosti) -zabalení drobných předmětů do organzového sáčku - 10 Kč -Těžší předměty či doporučené zásilky po dohodě, cena dle aktuálního ceníku České pošty Požadavky na balení piště ihned po objednání do vzkazu k objednávce (-:
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Anka184

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--