Domů Profil prodejce luciesrbova
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 30 minut.
  • Jesenice u Prahy, ČR
  • 17 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (6) 100%
Aktivita: aktivní
Prodáno: 17
Registrace: 21.11.2012
Město: Jesenice u Prahy
Stát: ČR

luciesrbova

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.
Jak to všechno začalo?
 
Značka Design Baby vznikala pomalu a tak nějak nenápadně. Inspirací pro mne byla v tomto směru moje dcera Michaelka. Vzhledem k tomu, že dcera je poměrně vysoká po manželovi a zároveň hubená, tak vyvstal problém s oblečením. Buď jí oblečení sedělo v pase a bylo krátké na délku nebo bylo v pase velké a na délku dostačující. Navíc se mi moc nelíbilo, že téměř všechny děti chodí v tom samém oblečení - F&F, Pepco, Lupilu atd. Pro svojí holčičku jsem chtěla prostě něco kvalitního, pohodlného a zároveň originálního.
A protože naše rodina má šití tak nějak v krvi, tak mi nebylo zas až tak vzdálené. Už moje prateta a pradědeček šili. Pradědeček dokonce u pana Františka Rolného v závodě v Prostějově.
 
V roce 2012 jsem si tedy zakoupila svůj první šicí stroj a začala se rozhlížet po kvalitních kurzech šití. Zcela náhodou mě internetové cesty svedly dohromady s báječnou švadlenkou a učitelkou Zuzkou Jehličkovou,která se věnuje hlavně individuální výuce šití a střihů. Na kurzy jsem pravidelně doházela několikrát měsíčně a mezi tím šila doma “úkoly”, které mi Zuzka připravila. Šití mě opravdu chytlo a bylo to něco, v čem jsem se doslova našla. Asi se probudily ty geny po předcích :o)
 
Obyčejný šicí stroj vystřídala nová, skoro profesionální Singrovka, kterou velmi rychle doplnil overlock a následně coverlock. Od šití pouze dětského oblečení, které už mojí cácorce přetékalo ze skříně, jsem se posunula k šití oblečení pro mne a manžela. Velmi mě baví navrhování originálních kusů oblečení z kvalitních materiálů, u kterých vím, že ani po vyprání se neoperou, nezmenší a nepřekroutí se švy. Na kvalitě si velmi zakládám. Každý kus oděvu je originál ušitý na míru.
 
Přes šití oblečení pro mne a pro rodinu jsem se posunula k šití oblečení pro kamarády a jejich kamarády. To už byl impuls k vytvoření vlastní značky. Líbila se jim kvalita zpracování, střih, materiály. Nejprve vznikla značka Design Baby pro děti. Protože značku Design Baby jsem nechtěla měnit, tak jsem ji později pouze doplnila značkou Design Sheep pro dospělé.
 
Obě dvě značky jsou zaměřené na originální, designové, kvalitní a pohodlné oblečení. Kladu velký důraz jak na kvalitu materiálu, tak i na pohodlnost střihu a samozřejmě kvalitu ušití. Šiji převážně z materiálů, které mám sama vyzkoušené. Od roku 2017 se hodně zaměřuji na oblečení z přírodního bambusového úpletu. Každý střih přizpůsobuji individuálně zákazníkovi a jeho požadavkům.
 
Zaměřuji se zejména na šití triček, tunik, šatů, sukní, legín, kardiganů, mikin, tepláčků, čepic, nákrčníků a dalších věcí z kvalitních pružných materiálů.
 
Nyní už vím, že k mojí původní profesi event & marketing manažerky se nevrátím. Budu se věnovat svému snu, který se právě mění v realitu. Chci, aby za mnou byla každý den vidět hotová práce a chci vidět spokojené tváře zákazníků, kteří se již nyní vracejí. A já je rozhodně nechci zklamat.
Pokud tedy hledáte svůj vlastní styl, máte v hlavě nápad na konkrétní kus oblečení a chcete být originální, tak mě neváhejte kontaktovat. Ráda s Vámi vše proberu, navrhnu, upravím a ušiji.
 
Vyjímečnost bambusového materiálu

 

Způsob dopravy
česká pošta, doporučený balík, baleno do fólie
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od luciesrbova

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--