Domů Profil prodejce FibiAn
  • Prodejce od r. 2012
  • Olomouc, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 4
Aktivita: -
Registrace: 2.12.2012
Město: Olomouc
Stát: ČR

FibiAn

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

 Zdravím Vás!

Jsem Anet a už od malička většinu času věnuji nejrůznější výtvarné tvorbě.

Začalo to plastelínou, pokračovalo kreslením, pak šitím a aktuálně to pokračuje výrobou doplňků (výšivek, kabelek, šperků atd.) pro postavy na filmovém plátně. Jsem zkrátka tvořič na plný úvazek.

V práci mi to ale, jak se zdá, nestačí, takže tvořím i ve svém volném čase. Moje volná tvorba se mi začala doma pomalu kupit (čti zavazetVelký úsměv), tak jsem se rozhodla ji nabídnout na Fleru.

Inspiruji se především starobylými styly (empír, secese, viktoriánský, art deco), které kombinuji se současnou potřebou po praktičnosti. Líbí se mi i moderní styly alternativních subkultur, které z historické estetiky vycházejí - gothic, steampunk, lolita, pastel goth, emo, punk, anime, burlesque apod.

Miluju korálky a kombinování různých technik (případně vymyšlení vlastních). V mém obchůdku najdete např. kabelky s korálkovým zdobením, chokery a brože. 

Zajímám se o udržitelnost a upcycling.
Ráda brouzdám second handy a hledám nejrůznější kousky, které by se daly nějak zajímavě upcyclovat. Pokud takový kousek najdu, což zpravidla poznám podle toho, že mě při pohledu na něj ihned napadne, co by se na něm dalo poupravit, tak jej koupím, přinesu domů, kde jej opečuji a následně mu dám podobu pro jeho další život. Na upcycling mám slabost zejména pro bundičky, sáčka a bombery.
Některé také ráda zařazuji do nabídky na Fleru.

Objednávky balím s maximálním přihlédnutím na udržitelnost a obalové materiály se snažím co nejvíc recyklovat. Věřím, že spousta z vás to ocení. 

 

 

 

Způsob dopravy
Zásilkovna nebo Česká pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od FibiAn

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--