Domů Profil prodejce Ateliér MariéS
Marie Čermák Švomová
  • aktivní prodejce od r. 2012
    Reaguje na objednávky obvykle do 20 hodin.
  • Brno, ČR
  • 56 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (1) 100%
Nadšenci: 22
Aktivita: aktivní
Prodáno: 56
Registrace: 13.12.2012
Město: Brno
Stát: ČR

Ateliér MariéS

/ Prodávající
Novinky
829554
9.9.2019 Milí MariéSovci,
za pár týdnů se naše rodina rozroste o nového člena. :-) Poslední objednávky proto mohu přijmout 15. 9. 2019.

Vítejte

na Fler stránkách ateliéru Mariés.

Jmenuji se Marie Čermák Švomová a svoji značku jsem založila v roce 2013. Propadla jsem pomalé módě, černobílé kombinaci, umění, tanci a józe. Vytvářím krásno a plním si své sny. Srdce

Dnes tvořím nejen autorskou i zakázkovou módu a módní doplňky. Nově také spolupracuji se značkou LAME.π, společně se zabýváme výrobou kraťásků na pole dance, hot jógu či fitness. V blízké době uvedeme také kolekci sportovních podprsenek. 

Když si potřebuji občas odpočinout od látek, chopím se včelího vosku a motám, motám a motám přírodní svíčky

Snažím se vždy o precizní a vkusné zpracovaní, dbám na výběr kvalitních materiálů a miluji originální detaily. Veškerá moje tvorba vzniká v České republice jako limitované kolekce. 

 

MariéS... OSLAVA POMALÉ MÓDY

Chci šířit módu, co má smysl, proto u mne vše vzniká hezky pomalu. Vyznávám totiž pomalou módu, pomalé jídlo, pomalý a krásný život. Jsou pro mě důležité tři E: etická, ekologická a ekonomická (nejen) móda, proto vybírám velmi kvalitní, certifikované a lehce udržovatelné materiály, snažím se minimalizovat odpad, dbám na skvělé řemeslné zpracování a nadčasový design, který nikdy nevyjde z módy.
Je důležité šířit myšlenky zodpovědnější módy. Chci neustále hledat způsoby, kterými bychom snižovali negativní dopady módního průmyslu. Netvořím jenom oblečení, ale chci aspoň o malinko zlepšit svět kolem nás. Naše milá země

 

TVOŘÍM, TEDY ŽIJU

Proces tvoření je úžasný... ten moment, kdy materiál postupně přechází ve tvar, který dává tušit finální výsledek. Ráda si hraju s barvami a ještě raději hledám nové barevné kombinace. Klasikou je pro mne však černobílá.
U módní tvorby se zaměřuji kromě designové stránky také na pocit pohodlnosti a komfortu při nošení. Je velmi podstatné, aby se ženy při nošení mých modelů a doplňků cítily skvěle. Tvořím módu pro ženy, které se nezaměřují na aktuální módní trendy, ale spíše na přetrvávající principy, které lichotí ženské postavě. 
U přírodních svíček dbám nejen na nadčasový čistý design, ale také na praktičnost a zdravotní nezávadnost

Pokud se Vám moje tvorba líbí, ale nevyhovuje Vám velikost či máte nějaké jiné specifické přání, kontaktujte mne vnitřní poštou. Ráda Vám vyjdu vstříc.

Na všechny výrobky i jejich fotografie se vztahují autorská práva. Děkuji za respektování.

Udělejte si u mne radost něčím krásným.{#emotions_dlg.rose2}

Způsob dopravy
Objednané zboží balím do kartonových krabic a zasílám jako doporučený balíček prostřednictvím České pošty. Pokud si najednou vyberete více našich výrobků, platíte samozřejmě pouze jedno poštovné. Fakturu lze vždy stáhnout v elektronické podobě pod objednávkou, tištěnou verzi faktury přikládám pouze na vyžádání. Šetříme přírodu. :) O doručení zboží budete informováni pomocí textové zprávy, kterou vám zašle Česká pošta. Osobní odběr je možný po domluvě v Brně. Pro nákup platí všeobecné obchodní podmínky portálu Flér.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ateliér MariéS

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--