Domů Profil prodejce Sheherezad
  • aktivní prodejce od r. 2009
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Lomnice nad Popelkou, ČR
  • 56 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (18) 100%
Nadšenci: 40
Aktivita: aktivní
Prodáno: 56
Registrace: 4.4.2009
Město: Lomnice nad Popelkou
Stát: ČR
Důležitá informace: Na přání lze zboží dárkově zabalit, cena dle velikosti zboží a nákladnosti ozdob, dohoda předem

Sheherezad

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Moje cesta ke korálkování vedla přes orientální tanec: stále jsem marně pátrala po špercích, které by ladily k mému kostýmu. Nakonec jsem se rozhodla si je vyrobit sama a s údivem jsem zjistila, jak úchvatná je to činnost. Vlastně při tom prožívám radost dvakrát: když šperk tvořím a podruhé když jej vidím ve víru tance a v usměvavých očích některé z dívek či žen. Korálkování je pro mě jen jeden z koníčků; miluji orientální tanec a také hru na flétnu, ktetou si užívám se skupinou Fidle a nebo u kláves v místním Husově sboru. Ale korálky mě dokážou nejvíc pohltit, tam přestává fungovat čas.

Dnes už jsem "ošperkovala" téměř všechny kolegyně z kurzu, vyrobila soupravy ke kostýmům naší lektorce a řadě dalších tanečnic. Ráda dělám na objednávku ke konkrétním kostýmům, tak se nebojte vyjádřit svá přání, poslat fotky kostýmu či navrhnout si barevnou kombinaci.Samozřejmě dělám i "civilní" šperky, pro běžné či slavnostní použití.

V poslední době jsem přešla od rokajlu a šitého šperku zpátky k technice našich babiček - háčkování. Učarovaly mi květinové vzory a freeform techniky. Taky jsem vyzkoušela kombinace chladných korálků a teploučkého filcu.

Budu ráda, když si něco z mé nabídky vyberete nebo naopak si domluvíte konkrétní šperk dle svých představ. Uděláte radost sobě i mně :-)

Způsob dopravy
Česká pošta doporučeně, případně lze i osobně (v blízkém okolí)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Sheherezad

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--