Domů Profil prodejce lucíkpucík
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha 9, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 5
Aktivita: aktivní
Registrace: 21.3.2013
Město: Praha 9
Stát: ČR

lucíkpucík

/ Prodávající
Novinky
516956
5.6.2016 konečně jsem dodělala dlouho rozdělané a zatím hotovo. Mrkněte na nové kousky :o)

Zdravím můj milý náštěvníku

Přemýšlím co sem vlastně napsat, aby to dávalo smysl, ale jediné co mě zatím napadá je, že prostě miluju kreativitu a obdivuji jak jsou lidé úžasně napadití.

Už od mala se věnuji tvoření jako je vyšívání, pletení, háčkování, drhání, korálkování, a proto sem budu časem vkládat i výrobky tohoto typu. Prostě jak mi vyjde čas se k tomu dostat.

Dosud jsem zde pouze nakupovala, a tak mě napadlo proč také něco nezkusit prodat a udělat radost sobě i ostatním, že se mé výrobky někomu líbí natolik, že si jej zde zakoupí.

Doufám, že se moje výrobky přeci jen někomu budou líbit, aby mě tvoření bavilo ještě víc a tvořila tím i stále hezčí a dokonalejší věcičky.

Všechny moje výrobky jsou mnou ručně vyrobené a pokud budete mít přání nebo dotazy, ráda Vám vyjdu vstříc

Tak a začínám s prodejem v dubnu 2015.

Tvoření s fimem:

Co se týká tvoření s fimem a dalšími polymerovými hmotami, tak k tomu mě doslova inspirovala osobně tvůrkyně, která zde též prodává pod přezdívkou Katerinadu. Poprvé to bylo na Velikonočních trzích v Toulcově dvoře v Praze. Zde jsem poznala co to je vlastně polymerová hmota, ale ještě jsem netušila jak super hmota to je a co všechno se s ní dá dělat.

Co se mi líbí?

Snažím se najít inspiraci všude možně a stále hledám svůj vlastní styl.

Miluju různé symboly, obzvláště Egypt, Peru a Polynesii, ale i jiné jako jsou mořské vzory a rustikální styl. A jako jedna z mnoha mnoha miluji Francii, Londýn, Barcelonu ................. což jsou krásná města jejichž nádherné dominantní a jedinečné stavby jsou pro mne inspirací.

Co je můj problém?

Největší problém je, že nemám na tvoření tolik času kolik bych si přála. Když se mi poštěstí, tak si k tomu sednu večer, ale to už mám hlavu dutou jako bambus.

Budu se snažit, aby můj profil byl lepší, ale už je večer a zase jsem jako ta zelená rostlinka b..... 

Doprava:

Aby nebylo poštovné drahé, ale přijatelné, posílám vše prostřednictvím České pošty jako doporučenou zásilku, která je v základu pojištěna na 600kč. Pokud by byla hodnota zboží vyšší, není problém to pojistit na více a myslím, že to není o moc dražší a Vy nebudete platit za nic víc, bude to hrazeno z mé strany.

Zboží budu zasílat buď v bublinkové obálce nebo v krabičce. Vždy se snažím zboží zabalit co nejlépe, aby nedošlo k poničení, proto si při převzetí na poště vždy hned zkontrolujte, že je balíček neporušený a pokud je poničený, je potřeba ihned reklamovat na poště.

Platba:

Zboží se budu snažit posílat co nejdříve od obdržení platby na můj účet. Můžete to urychlit tím, že při zadání platby mi pošlete info, že platba byla z vaší strany provedena na můj účet u ČS.

Při koupi více kusů, budete platit vždy jen jedno poštovné.

Pokud chcete na poštovném ušetřit, můžete si zboží osobně vyzvednout u mne na Praze 9 v Letňanech.

 

 

 

 

 

 

Způsob dopravy
Zboží zasílám zabalené a dle potřeby (bublinkové obálky, krabičky, apod.). Snažím se balit tak, aby se neponičilo. Prostřednictvím České pošty jako doporučené zásilky. Mohu dle dohody poslat i jinak, ale pak bude poštovné samozřejmě vyšší (dle tarifu ČP).
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od lucíkpucík

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--