Domů Profil prodejce Blue-eyed bee
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 dnů.
  • Obecnice, ČR
  • 218 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (11) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 218
Registrace: 15.4.2013
Město: Obecnice
Stát: ČR

Blue-eyed bee

/ Prodávající
Novinky
926177
15.1.2021 S nový rokem vítám nový život a novou chuť do tvoření a přetváření. Vytvářím a přetvářím ;-). Těšte se na nové výrobky!

Milí příznivci Fleru,

nejprve bych Vás ráda přivítala na profilu, který patří mně a mé dceři. Buďte vítáni. Doufám, že se Vám náš obchůdek líbí a nalezli jste zde něco, co nutně musíte mít ve své šperkovnici.

Krátce představím naše maličkosti...

Jmenuji se Veronika Hemrová a jsem taková normální holka ve znamení berana, která je celkem hyperaktivní, nerada se nudí a stále vymýšlí, jak a kde by se realizovala. Věřte, není toho málo... Většinu mé energie spotřebují mé dvě milované děti (Vendulka a Pavlík), ale i tak mi jí dost zbývá. Spolu s dcerou (a samozřejmě i se synem Pavlíkem - kterého šperky nějak zvlášť nezajímají) se nyní realizuji ve všech možných směrech. Jedna z cest, po které si vyšlapujeme je tvorba náramků, náhrdelníků a náušnic. 

Nyní pár slov k obchůdku....

Své tvůrčí nápady nabízím na Fleru širší veřejnosti již delší čas, ale letos (2021) nastal zlom. Nejen, že se ze mě a Vendulky staly obchodní partnerky , ale také jsem si říkala, že bych se svým "flerem" měla něco udělat. V období takzvaně "po dětech a mezi dětmi" a s nástupem do nové práce nebylo na tvoření času. Většina mé tvorby v posledních letech probíhala na zakázku. Má nová tvořící parťačka mě však zásobuje novou energií na tvoření a také skvělými nápady.  

Při svých začátcích a i delší dobu poté jsem při vyrábění používala bižuterní komponenty. Nyní jsem si však řekla "a dost". Rády bychom Vám nabízely šperky, které nezreznou, nečernají a budou Vám dělat radost "navždy". Proto korálky navlékáme na nerezové komponenty. Všechny kovové přívěsky, které jsou zavěšeny na náramcích či náušnicích, jsou také vyrobeny z nerezové či chirurgické oceli. Pokud by tomu tak náhodou nebylo, budete na to upozorněni v popisu zboží. 

Každá maličkost zakoupená v našem obchůdku, která udělá radost svému nositeli, nás zahřeje u srdce a nadšeně budeme tvořit dál.

Děkujeme, že jste strávili čas v našem obchůdku. 

 

 

  

Způsob dopravy
Milí zákazníci, objednané zboží vám zašlu ihned po obdržení platby v bublinkové obálce. Pokud si u mě objednáte více ozdůbek, odešlu je v krabičce ;-)
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Blue-eyed bee

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--