Domů Profil prodejce Wolfin
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 5 hodin.
  • Olomouc, ČR
  • 278 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (37) 100%
Nadšenci: 35
Aktivita: aktivní
Prodáno: 278
Registrace: 26.8.2013
Město: Olomouc
Stát: ČR

Wolfin

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Andělé mají léčivou moc, která nám může pomoci v situaci, která nás souží a narušuje náš klid a duševní rovnováhu. Život nám do cesty staví překážky, které není snadné překonat. Problémy ve vztazích, se zdravím, v rodině, s financemi či v zaměstnání nás sužují a vyčerpávají po všech stránkách. Pokud potřebujeme ve svízelné situaci pomoc, andělé jsou připraveni. Jen je nutné je o tuto pomoc požádat. Nemusíte být věřící, abyste svoji prosbu přednesli. Stačí na anděla pomyslet a v tuto chvíli by Vám měl být nablízku. Vaše přání vyslovte a na závěr prosby nezapomeňte poděkovat. K vyplnění přání Vás dovedou situace, které se jeví jako náhodné. Mohou to být sny, představy nebo tušení. Proto je důležité vnímat impulzy, být otevřený a intuitivní.

 

Náš třpytivý andílek Vás může provázet neustále - na mobilním telefonu, na zrcátku Vašeho automobilu, na klíčích, může Vám ozdobit tričko, svetřík, dekolt, nebo Vaše ouška. Andílek je také ideálním dárkem, který jistě potěší Vaše rodinné příslušníky, kamarádky, kolegyně. Nejlépe je darovat ho společně s přáním, které popisuje vlastnosti konkrétního andílka. Darovat tak můžete andílka, který bude bdít nad láskou, štěstím, přátelstvím nebo harmonií. Rafael pomůže udržet zdraví, úspěch přináší Barakiel, k Jelialovi se lidé obrací pro udržení vášně. Lailah pomáhá při početí, Tesael v podnikání. V naší nabídce jistě najdete toho pravého pro sebe nebo své blízké, kterým chcete darovat talisman - ten bude často doprovázet při životních a rozhodujícíh okamžicích života a díky víře v něj tak může přinést lepší výsledek.

 

Korálky a křídla andílků se mohou v detailech lišit (odstín, velikost či tvar), změny jsou však malé a celkový koncept andílka zůstává zachován.

 

 

Andělská přání 

                                                                             

Andílci na větvi

 

 
Andílci kartičky

 

 
Andělé na kožené sňůrce

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta, baleno v bublinkové obálce
Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Wolfin

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--