Domů Profil prodejce magdalenamoon
  • Prodejce od r. 2013
  • Praha, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Aktivita: -
Registrace: 22.9.2013
Město: Praha
Stát: ČR

magdalenamoon

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

......v šesti letech jsem se naučila drhat na dětském táboře a moje první dílo vzniklo v panelákovém pokoji ze 7m dlouhých šňůrek sisalu, do kterých jsem se úspěšně motala několik měsíců jako pavouk.

.... pak přišli náramky z bavlnek 

...v jednadvaceti letech jsem oprášila své staré dovednosti v Mexiku. Jeli jsme stopem střední amerikou, kde jsme v Palenque potkali první Artesanisty. Los Artesanos jsou mladí lidé, s batohem plným provázků, drátku, kamínků a semínek, ze kterých vyrábí nejrůznější věci (od naušnic po mistrovská díla), většinou putujou střední a jižní amerikou a cestou ve městech, turistických destinacích prodávají svoje výrobky a tím si vydělávají na jídlo a na cestování. 

Pořídili jsme si kleště,kameny a stříbrný drát a sedli jsme si na pláž pacifiku v Nikarague a Costa rice a začali vyrábět první díla. Jedli jsme ryby, klouzali se na vlnách, sbíraly mušle a prvne v Panamě ve vesnici doslova na kuří noze vybalili krámek :) Mnoho dovednosti jsme získali od amazonskýho indiána u kterého jsme měsíc bydleli v horách jižní Kolumbie. tam jsme se naučili sbírat semínka a poznat ten srávnej bambus, po té co nás poslal na konkrétní místo a my si chtěli ulehčit cestu přes hory a přinesly mu jinej, vysmál se nám a řekl, že bambusů je jako jabloní v Evropě.

Způsob dopravy
Česka pošta
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od magdalenamoon

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--