Domů Profil prodejce Plstíci
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 11 hodin.
  • Louny, ČR
  • 30 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (9) 100%
Nadšenci: 91
Aktivita: aktivní
Prodáno: 30
Registrace: 10.10.2013
Město: Louny
Stát: ČR
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 22.3.2039 00:00 z důvodu "Prodej dočasně uzavřen".
Obchod byl automaticky uzavřen z důvodu neaktivity.

Plstíci

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Hezký den,

jmenuji se Petra...miluji přírodu a krásné věci kolem nás. Vždy se mi líbily pořady a časopisy věnované bydlení a designu. Protože jsem maminkou malé Jolanky, vím, jaký vliv má na děti zařízení pokojíčku...tak proč ho nerozveselit např. obrázky. Pokojíček je jejich království a měly by se v něm cítit příjemně. 

U obrazů, které prodávám včetně hlubokého rámu, budu kombinovat papír, filc, kvalitní tušový popisovač, bavlnky, knoflíky a korálky dle fantazie pro vytvoření 3D efektu. Můžete si u nich nechat na přání vložit např. jméno i číselný údaj. 

Obrázky budou slušet jakémukoliv pokojíčku a určitě budou vhodné jako pěkný originální dárek např. ke kolaudaci, k narození, k rodinné oslavě... Obrázek lze jen tak postavit na polici, ale i zavěsit na zeď.

 

!!! RÁDA VÁM VYROBÍM OBRÁZEK NA PŘÁNÍ  a nemusí být věnovaný vždy jen dětem - stačí mi zaslat popis, co byste si představovali a v jakých barvách a poté bych Vám zaslala nakreslený obrázek (zde Fler poštou), pro který se můžete rozhodnout. Následně bych hotový obrázek pro Vás vystavila s rezervací. Lze se inspirovat např. mezi prodanými obrázky. Níže jsou uvedené barvy, které mám většinou k dispozici.

Např. můžete vybírat z: 3 - sv.modrá, 4 - tyrkysová, 5 - tm. tyrkysová, 8 - starorůžová, 10 - sv. růžová, 11 - fialová, 12 - červená,  13 - oranžová, 14- žlutooranžová, 15 - okrová, 16 - medová, 17 - žlutá, 18 - tělová, 19 - přírodní, 20 - bílá, 22 - 24 odstíny šedé, 25 - 30 odstíny hnědé, 31 - středně zelená, 32 - hrášková, 33 - sv. zelená

 

 

Způsob dopravy
Česká pošta - Obrázky budu posílat jako "křehký balík".
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Plstíci

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--