Domů Profil prodejce Moriac Morriconi
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 2 hodin.
  • Praha, ČR
  • 7 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (5) 100%
Nadšenci: 20
Aktivita: aktivní
Prodáno: 7
Registrace: 20.11.2013
Město: Praha
Stát: ČR

Moriac Morriconi

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

Buongiorno!

Jmenuji se Moriac Morriconi.

 

K tomu, co dělám jsem se dostal náhodou, snad možná řízenou náhodou osudu. Díky trpělivosti a odříkání jsem získal povědomí o řemeslných dovednostech. Své zkušenosti dnes a denně dávám do těch malých předmětů, do mých šperků.

Když mi ráno dosedne slunce na špičky lakových bot, když otevřu dílnu, snad říkám si, že stojí za to každý den usednout za stůl a jet dál. Dívám se na svět z pod úrovně chodníku. Slýchávám útržky rozhovorů kolemjdoucích. Každého vidím z poníženého podhledu, který ve mně vyvolává pokoru k práci. Za zvuku opojných skladeb zpracovávám další a další motivy. Je to hledání dokonalosti, se kterou snad nikdy nebudu spokojen.

Nechávám se inspirovat velikány šperku, jindy čerpám z drobných detailů kolem nás. Někdy mám chuť si nad svým počínáním odplivnout a snad jít dělat něco jiného.. ale jakou nepěknou hru by se mnou život sehrál, když už jsem do těch předmětů vložil své srdce. Mám si snad odepřít to, co je mi nejmilejší? Připadal bych si ztracen. Tolik znamená šperk pro Morriconiho…

La grande bellezza!

 

Způsob dopravy
Doručení zásilek je možné uskutečnit prostřednictvím ČP, alternativně na pobočkách uloženka.cz. Dále je možný osobní odběr v Praze. Pro zahraniční nakupující je cena poštovného individuální. O doručení zboží na pobočku uloženka.cz budete informováni pomocí textové zprávy. Šperky jsou posílány v bublinkových proti nárazových obálkách.
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Moriac Morriconi

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--