Domů Profil prodejce ABUBA CZ
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 17 hodin.
  • Odry, ČR
  • 64 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 27
Aktivita: aktivní
Prodáno: 64
Registrace: 22.11.2013
Město: Odry
Stát: ČR

ABUBA CZ

/ Prodávající
Novinky
492518
21.3.2016 Jarní novinky :)
Vítáme Vás v kreativním světě Abuba :)
 
navrhujeme a vyrábíme kreativní sady pro děti, ale i pro dospělé, kteří rádi tvoří. 
 
 
Vytváříme sady tak, aby děti svou práci zúročily v předmětech, které mohou skutečně používat, nebo mohou vytvořit praktický a pěkný dárek.
 
 
 
V balíčku vždy naleznete vše potřebné pro práci, včetně podrobného návodu na zadní straně, a proto budete moci věnovat ušetřený čas samotné práci s dětmi.  Pro potřeby škol a školek připravíme větší sady po 5 a 10, nebo více kusech.
 
Máme skvělou novinku :) Natiskly jsme naše obrázky na filc a tak je můžeme nabídnout jako součást kreativních sad. Tím se otevírají další nekonečné možnosti využití už tak všestranného filcu :D
 
 
 
 
 
Přály bychom si,  aby tyto výrobky přinášely dětem užitečnou zábavu, rozvíjely jejich motorické schopnosti, sloužily k rozšíření řemeslných dovedností, trpělivosti a v neposlední řadě také daly svému tvůrci prostor pro rozvoj vlastní fantazie. Sady Abuba creative můžete využít jako vstup pro další vlastní tvoření. Můžete přidat knoflíky, nebo jakýkoli materiál, který máte doma.
 
 
 
 
Dekoraci, doplněk oblečení, nebo i hračku si mohou vytvořit všechny děti, i ty, které zatím nemají s šitím, lepením, stolařinou nebo jinou ruční prací zkušenosti.  Sady jsou rozděleny podle náročnosti, od navlékacích pro školkáčky, až po složitější našívání korálků pro starší děti. Některé dekorace je také možné pouze lepit, takže pracovat mohou i menší děti. Zvlášť u menších dětí je v prvopočátcích nutná rada a také dohled dospělé osoby, neboť sady obvykle obsahují ostré předměty. 
 
Upřímně přejeme hodně radosti při tvorbě, Eva a Hanka
 
Způsob dopravy
Dopravce: Česká pošta Způsob platby: platba předem převodem na účet Termíny: zboží bude expedováno do 24hod. od připsání částky na účet Bankovní spojení: 107-5155940227/0100 Variabilní symbol: číslo objednávky
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od ABUBA CZ

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--