Domů Profil prodejce LéčiváSílaKamenů
  • aktivní prodejce od r. 2013
    Reaguje na objednávky obvykle do 1 hodiny.
  • Kamenice, ČR
  • 66 prodaných kusů
  • 100% kladných hodnocení
Hodnocení: (12) 100%
Nadšenci: 21
Aktivita: aktivní
Prodáno: 66
Registrace: 1.12.2013
Město: Kamenice
Stát: ČR

LéčiváSílaKamenů

/ Prodávající
Novinky
Žádné aktuální informace.

 

Vítám vás v mém obchůdku se šperky vyrobenými z drahých kamenů a polodrahokamů

Už je to sedm let, co mi učarovaly tyto krásné kameny, které nám umožňují svojí jemnou energií dodat našemu tělu i duši to, co nám schází, abychom byli zdraví a šťastní. Jejich použití k výrobě šperků zajišťuje kontakt kamenů přímo s tělem po celou dobu, kdy je nosíme. Proto jsem začala tvořit originální šperky podle jednotlivých znamení zvěrokruhu nebo určené k harmonizaci čaker.  Všechny kameny, které používám k výrobě šperků jsou pečlivě očištěny od všech "cizích" energií, nabity energií slunce, měsíce nebo křišťálu tak, aby byly připraveny k léčbě svého nového majitele. Mým největším potěšením je tvořit šperky přímo pro konkrétního člověka, kterému je šperk určen - mohu jej sestavit přímo na míru tak, aby dobře plnil svoji funkci. Proto při jakémkoliv přání neváhejte a napište mi, bude mi potěšením Velký úsměv

 

Sofioterapie - hledání duchovních příčin nemocí

Protože vše souvisí se vším, využívám Sofioterapie k poznání našich nesprávných postojů k životu, které jsou příčinou našich nemocí. Protože jsem sama ve svém životě vyzkoušela, že i když zjistíme příčinu našich problémů, je pro nás nesmírně obtížné změnit jej tak, abychom už staré a nefunkční vzorce opustili a vystavěli jsme svůj nový život, využívám drahé kameny k tomu, aby nám na této cestě byly pomocníky a oporou. Dodávají nám svoji sílu a enerigii k rychlejšímu pochopení souvislostí a současně působí svojí energií tak, abychom snadněji realizovali to, co je naším úkolem.

Toto je jedna z cest, jak můžeme léčit naše tělo i duši.

Na přání zákazníka lze vyrobit i sadu šperků - náhrdelník, náramek a náušnice.

Každý náramek obdržíte v dárkovém balení spolu s popisky všech použitých kamenů a jejich účinkem.

Šperky - Znamení zvěrokruhu

Moc drahých kamenů spojená s planetami a hvězdami souvisela vždy s vírou souvislosti a vztahy všech nebeských i pozemských těles.                     Sluneční znamení, ve kterých jsme narození, předurčuje naše základní vlastnosti. Je však jen na nás samotných, které z těchto vlastností více rozvineme a které třeba i opustíme. K rozvíjení vlastností jednotlivých znamení zvěrokruhu nám příroda dává možnost využití mocné síly drahých kamenů, ze kterých tvořím šperky. Toto je jedna z cest, jak můžeme léčit naše tělo i duši.

Čakrové náramky

Čakry jsou energetické víry v těle každého z nás a slouží k přeměně vesmírné energie - základní energie, z níž je tvořen život. Čakry musí být v neustálém pohybu. Pokud se některá z nich přestane otáčet (dojde k jejímu zablokování), projeví se ve fyzickém těle jako nemoc. Pomocí síly drahých kamenů máme možnost tyto čakry harmonizovat.

Shamballa náramky

Shamballa je mystické království v Tibetu, nachází se v dimenzi Světla, kde vládne dokonalost, láska a bezčasovost. Prostřednictvím Shambally jsme spojeni s vyššími bytostmi, které nám dávají svoji lásku a vedou nás tou správnou cestou naším životem a kdykoliv jsou nám připraveni pomoci. Shamballa je také cesta duchovního vývoje, je to silná energie, která nám pomáhá v našem životě. Shamballa náramky tvořím jako čakrové nebo sestavené k léčení různých nemocí. Léčivé náramky na konkrétní problémy je možné si individuálně objednat tak, aby byly co nejúčinnější.

Nemocné buňky v těle šíří jinou vibraci, než buňky zdravé. Léčivé kameny ovlivňují podle své struktury různé orgány a funkce našeho těla. Když buňka onemocní a začne se chovat "jinak", přiložený kámen jí ukáže její správnou vibraci a pomůže buňce fungovat správně jako dřív, pomůže jí uzdravit se. Kameny umí výborně rozpoznat, co do našeho těla nepatří a pomáhají tyto nežádoucí "vetřelce" odstranit z těla.
Díky komplexnímu působení na naše fyzické i duševní tělo a na naše energetická centra, si kameny umí poradit i s psychickými nebo emociálními bloky, které mohou být jednou z příčin nemocí.

 

Způsob dopravy
Česká pošta - cenné psaní
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler Boxy
Žádný veřejný FlerBox.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od LéčiváSílaKamenů

Oblíbení uživatelé
Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--