Domů Profil prodejce Ivana Bondareva Dubnová
  • aktivní prodejce od r. 2014
    Reaguje na objednávky obvykle do 10 hodin.
  • Praha 9, ČR
Hodnocení: nehodnocen
Nadšenci: 115
Aktivita: aktivní
Registrace: 31.1.2014
Město: Praha 9
Stát: ČR

Ivana Bondareva Dubnová

/ Prodávající
Novinky
570710
22.11.2016 Milé dámy, mrkněte na moje dvě malé novinky. Jsou z trochu jiného těsta, než obvykle, ale třeba při temných podzimních večerech přijdou vhod :-) Krásný den!

Vítejte v mém obchůdku!

Věnuji se výrobě skleněné mozaiky, mojí specialitou jsou designové úpravy nábytku pomocí kouzelných obrazců. Nejraději obkládám mozaikou koupelnové vybavení, jako například umyvadla, ale ráda se vrhám i na stolky. Ze všeho pak tvořím pohádkové kousky, na které je radost se dívat. Plním si tím své sny - prostě se zakoukám do dáli a v duchu vidím lesklou a pestrou nádheru, kterou pak přenáším na konkrétní výrobek. Tvořím svá vlastní dílka, ale ráda také vyrábím na objednávku podle představy zákazníka. Pracuji pod značkou Bondareva Mosaic.

Používám skleněné mozaikové kameny, největší skleněné kousky jsou čtverečky o velikosti 1 cm. Moc ráda používám i korálky, mušličky, kamínky, vše, co je odolné a vydrží dlouhé roky usazené na místě, kam je přilepím. Obrázky bývají poskládané z nalámaných kousků pouhé třetinové velikosti. Práce je to tedy nimravá, bez pinzety se neobejdu, ale jak krásně se při tom relaxuje! A vědomí, že hotovový výrobek je potom na věky věků, je přímo povznášející. Z mých výrobků se mohou radovat i vaše pravnoučata, což koneckonců dokazují i tisíce let dochované mozaiky ze všech koutů světa

 

 

 

Další prodejní profily
Komentáře
Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Blog
Žádný záznam v blogu.
Fler kluby
Uživatel nevlastní žádný Fler klub.
Top nominace
Uživatel nevytvořil žádnou Top nominaci.
Fotogalerie
Žádná fotografie ve Fler fotogalerii.
Zboží

Další zboží od Ivana Bondareva Dubnová

Oznámit porušení pravidel tímto uživatelem.
Menu
--